Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נמקו מהו המנוע הטוב ביותר בקטגוריות הבאות:

1. עד 2.0 ליטר אטמוספרי

אני אתחיל באפשרויות:

1. מנוע ה-S2000, מנוע הקליאו ספורט, מנוע ה-RX8 (אם כי זו הגדרה מעט בעייתית)

אכן בעייתית, נהוג להתחשב במנועים רוטאריים כאילו הם כפולי נפח, מה שמוציא את הרנסיס מההגדרה שהצבת ושם אותו מתחום של 2.6L אטמוספרי.

מוטי

פורסם

למה מחזור הפעולות שלהם שונה? הוא עובד על אותו עקרון כמו מנוע בוכנה.. פושט בכל "צלינדר", רוטור (טרוכאידה) במקרה שלנו, יש 3 תאי עבודה.. בכל אחד מפאות המשולש.

פורסם

אתה נכנס לסמנטיקה מיותרת, ארבע הפעימות יניקה-דחיסה-הצתה-פליטה זהות, כמות הפעימות בכל מחזור של הקראנק שונה מן הסתם... בסופו של דבר, השורה התחתונה היא שהמנוע עובד בערך על אותם הפרמטרים שמנוע אטמוספרי ארבע פעימות נורמלי עובד כשהוא בנפח כפול ולכן מחשיבים אותו לכפול בנפחו.

מוטי

פורסם
כי העובדה הפשוטה לזה שהם הוציאו הספקים יפים מאוד ממנועים בלי להשתמש בשיטות זולות כמו טורבו (או סל'ד מטורף) דבר שהרבה חברות אחרות עושות.

אז במקום הם שילבו טכנולוגיה מתקדמת וזה מראה לך שיש שמרנות מסויימת שמשתלבת מצויין עם

קידמה שמביאה טכנולוגיה מצויינת.

1. בחירה בכיוון מסויים לא קשורה לשמרנות. יותר קשור להעדפת אופי מסויים על פני אחר.

2. לפי כל הגדרה שעולה בדעתי, שימוש בטכנולוגיה מתקדמת הוא ההיפך משמרנות.

3. דווקא ב.מ.וו כן משתמשת בסל"ד גבוה... איך בדיוק מגיעות ה-M3 וה-M5/6 להספקים האסטרונומיים שלהם?

עם או בלי קשר, המנוע המרשים ביותר בו נתקלתי לאחרונה הוא ה-3.0 ל' בנזין דור-אחרון של ב.מ.וו - ממש מנוע שמצליח לשלב את הטוב מכל העולמות: גם הספק גבוה, גם עקומת מומנט שטוחה ורחבה (השיא מגיע כבר ב-2,500), גם חלק ושקט מאד, ואפילו צריכת-הדלק לפי נתוני היצרן טובה מאד יחסית למתחרים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אגב מנוע שאני אישית הייתי שמח להשתיל ברכב אחר - LS6 של הקורבט C5 Z06 (וזה כנראה בגלל שלא נהגתי עדיין על C6 Z06 עם ה-LS7 החדש).

לדינוזאור הזה יש כ"כ הרבה כוח בכל סל"ד שזה פשוט מורח לך חיוך דבילי לגמרי על הפנים.

אני חושב שהשתלה של LS6 בשלדה של E36 תיצור מכונית כיפית בטירוף :twisted:!

מוטי

פורסם
אגב מנוע שאני אישית הייתי שמח להשתיל ברכב אחר - LS6 של הקורבט C5 Z06 (וזה כנראה בגלל שלא נהגתי עדיין על C6 Z06 עם ה-LS7 החדש).

לדינוזאור הזה יש כ"כ הרבה כוח בכל סל"ד שזה פשוט מורח לך חיוך דבילי לגמרי על הפנים.

אני חושב שהשתלה של LS6 בשלדה של E36 תיצור מכונית כיפית בטירוף :twisted:!

מוטי

עכשיו יש לי סיבה לעזוב את הארץ!

אח מוטי איזה כיף לך רחוק מהטימטום של הממשלה הישראלית

נ.ב.

תגיד מה המצב עם כל ההוריקנים אצלכם, שלא תבוא איזה סופה תיקח לך את המיאטה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...