Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

50,000 ולא 40,000

ה"כונסים" שעל מכסה המנוע שלה הם למעשה "פולטים" !

פולטי חום אשר הופיעו על אסקורט RS TURBO בשלהי שנות ה 80 .

כל מי שקונה אותם מדביק אותם הפוך כמו במקרה הנ"ל...

מזעזע , מטומטם , הזוי ?

נתון לשיקולכם...

לגבי המיני האדומה עם הפסים הלבנים , יפייפיה .

רק חבל שהבעלים קנה אותה מבחור בשם גל ב 25 למען מטרת מכירה ב 40 . זכותו , אבל כואב הלב .

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא נוטה להיות שלילי, אבל מניוון שלא שאלו את דעתי וקבעו את יופיה של המיני הזאת, תגובתי:

המכונית מגעילה!

אלעד

פורסם
הכי יפה בארץ,לא היתי אומר בכלל.............

תראה משהו באמת יפה.

הייתה של אורן פעם.

אח"כ של טחונסקי.

אצל מי היא עכשיו?

*עריכה*

למה לקנות מיני כזו ולמכור אותה ברווח???

ועוד ב50,000?

גל הגיע למיני הזו דרכי אחרי שאני רציתי לקנות מיני מאורן...

ואני קישרתי אך ורק כדי שהמיני תזכה לכבוד הראוי לה אצל נהג כמו גל...

ועכשיו עושים עלייה מעשה סוחרים?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב האשכול יוצא מהקשרו, סכ"ה פרסמתי תמונות של מיני שלפי דעתי חמודה מאוד-לא חייבים להסכים אבל תגובות מפגרות וחסרות ערך כמו "לפי דעתי היא מגעילה" ממש לא במקום ולא תורמות לכלום.

התמונות הובאו אליי ע"י חבר שקשור לבעלים, המידע שניתן והועבר על ידיי גם כן הגיע אליי דרך אותו חבר.

ראיתם? נהניתם?, סבבה..חוץ מזה אם אין תגובה רצינית לקידום השאלות שעלו פה לגבי המיני, פשוט תשמרו אותה עצלכם.

---------------------------------------------------------------------------

מנהלים אני חושב שאפשר לסגור.

1.8T 8)

פורסם

טוב.. אש אתן את דעתי עליה!

המיני יפיפייה ותפסיקו עם צרות העין. כן ירבו כאלה! אני בעד לנצל את השרשור הזה ולקדם מפגש מיני בחול המועד סוכות!!

פורסם
טוב האשכול יוצא מהקשרו, סכ"ה פרסמתי תמונות של מיני שלפי דעתי חמודה מאוד-לא חייבים להסכים אבל תגובות מפגרות וחסרות ערך כמו "לפי דעתי היא מגעילה" ממש לא במקום ולא תורמות לכלום.

התמונות הובאו אליי ע"י חבר שקשור לבעלים, המידע שניתן והועבר על ידיי גם כן הגיע אליי דרך אותו חבר.

ראיתם? נהניתם?, סבבה..חוץ מזה אם אין תגובה רצינית לקידום השאלות שעלו פה לגבי המיני, פשוט תשמרו אותה עצלכם.

---------------------------------------------------------------------------

מנהלים אני חושב שאפשר לסגור.

תקשיב ידידי, שמישהו כותב שמשהו הוא הכי יפה בארץ, אז הוא מזמין דעות, והמכונית אכן מגעילה...

לנושא עצמו - אפשר לנעול

פורסם

תשמע אדון אלעד, מי שכותב כותרת כזאת בא לשתף אותכם (חברי הפורום ובעיקר חובבי המיני) ברכב היחודי הזה, בגרסה היחודית הזאת שחבר יידע אותי אליו דקות ספורות לפני שפירסמתי.

בתור חובב מיני שראה לא מעט רכבים כאלה בארץ, אני יכול להעיד שרק מהתמונות היא מדהימה, וכן! לפי דעתי היא הכי יפה שראיתי בארץ, והיא עוד לא עברה את ישור הקו (שיכלול בין השאר קוסמטיקה) הצפוי..כך שיש לה עוד הרבה לעבור.

התגובות פה ממש איכזבו אותי, חשבתי שהתגובות יהיו קצת יותר אוהדות- לא מזמן הודיעו לי על מפגש מיני ומועדון מיני שרוצים להקים, אבל עם גישה כזאת גם בעוד 20 שנה לא יהיה מועדון.

1.8T 8)

פורסם

לא מזמן הודיעו לי על מפגש מיני ומועדון מיני שרוצים להקים, אבל עם גישה כזאת גם בעוד 20 שנה לא יהיה מועדון.

גם לא עם גישת מפגשי חסמב"ה.

בקשר למיני.

אכן יש לה את החן שיש למיני אבל ראיתי יפות יותר...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הייתה של אורן פעם.

אח"כ של טחונסקי.אצל מי היא עכשיו?

*עריכה*

למה לקנות מיני כזו ולמכור אותה ברווח???

ועוד ב50,000?

גל הגיע למיני הזו דרכי אחרי שאני רציתי לקנות מיני מאורן...

ואני קישרתי אך ורק כדי שהמיני תזכה לכבוד הראוי לה אצל נהג כמו גל...

ועכשיו עושים עלייה מעשה סוחרים?!

טחונסקי זה שם משפחה של טחונים....

למה הוא לא קנה מיני חדשה הטחון הזה? :lol:

haters will hate

פורסם

על טעם וריח אפשר תמיד להתווכח. האדומה מקסימה לדעתי והכסופה היא סמל המקוריות. דרך אגב אפשר לקבל את שמו של המתקין של במזגן במיני הכסופה. האם זה קיט שלם מקורי או התאמה אישית של מזגן?

תודה על המידע, אילן [email protected]

פורסם
תקשיב ידידי, שמישהו כותב שמשהו הוא הכי יפה בארץ, אז הוא מזמין דעות, וה-elads אכן מגעיל...

את elads עצמו - אפשר לנעול

:evil:

• תוכן חדש...