Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נהגתי בדייהו רייסר שנת 94, שבדיוק עברה שיפוץ ראש מנוע, ולאחריו תיקון נזילת דלק קטנה...

ועכשיו יום לאחר התיקון האחרון במוסך, בזמן נהיגה שמתי לב שהבלוק עליו יושב ההגה וכל המוטות ששולטים על איתות, וישרים ואורות... הבלוק עצמו מתחמם בצורה מוגזמת, ויוצא ממנו עשן לתוך תא הנוסעים... יש למישהו כאן מושג מה יכולה להיות הבעיה.. והאם יכול להיות קשר לתקלות שתיארתי כאן.. כי הבעיה הזו התחילה ישר אחרי שהאוטו יצא מהמוסך......

תודה רבה מראש לעונים.

פורסם

מגע רופף אתם אומרים... אוקיי... אני אחזור למוסך, אך לדעתכם זהו לא נזק שנגרם כתוצאה מחלק לא תקין.

אני פשוט רוצה לדעת פחות או יותר למה לצפות מהמוסכניק, שלא יאבר אותי עם מילות גנאי כמו.. הלך לך ההגה כח, וכל מיני הפתעות כאלה.

ועוד דבר......... בינתיים יום כיפור, ולאחריו ישר השבת... יכול להגרם נזק רציני מהתקלה הזו? או שאפשר להמתין עם הנסיעה למוסך עד יום ראשון?

פורסם

קצר בחוטים או שהחלק החשמלי שמחובר למתג ההצתה (לצילינדר המפתח) עומד לשבוק חיים (מדובר בחלק זול יחסית, כמדומני באיזור ה 100 שח, אולי אפילו פחות).

החלק החשמלי שנוטה לשבוק חיים היא תופעה נפוצה מאוד ברייסר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
האם יוצא עשן רק תוך כדי נסיעה? האם יש לך הרגשה אחרת בהגה? האם יש לך הגה כוח? אם כן, יש לך מספיק שמן להגה כוח?

יש הגה כח, ואכן יש מספיק שמן. מבחינת הרגשה בנהיגה, אין שום הבדל.

איציק.. יש לך מושג כמה עולה העבודה על החלק החשמלי הזה?

ועדיין אף אחד לא אמר לי אם אני יכול להמתין ליום ראשון ללא נסיעות ואולי נסיעה של איזה 10 ק"מ בשישי...

פורסם

כאמור, התקלה היא ככל הנראה חשמלית ומקומית- לא תהיה השפעה על הנסיעה, בטח שלא תשנה המהירות בה תיסע, או כל שאר המכלולים של האוטו. בטח שאין קשר לטיפול במנוע או בנזילת הדלק.

אבל

אולי כן עדיף לא להשתמש במכונית ע"מ לא להפעיל את המערכות הללו ולגרום לנזק מצטבר נוסף. אתה לא רוצה להגיע למצב שבו לא תוכל להגיע למוסך כי כל הפיוזים הלכו פייפן או שנשרף לך הסוויץ' ולא תוכל להניע בלי לעקןף אותו. לדעתי עדיף לחכות עד אחרי החג, ולהגיע ישר למוסך שלך עם אפס או כמה שפחות נסיעות בין לבין.

חתימה טובה

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אם אתה רוצה להבטיח שהרכב ישרוד עד יום ראשון, אתה מוזמן לנתק את המצבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסכנה הכי גדולה שיש לך זה שהעשן יהפוך לאש ויתחיל לאכול לך רכיבים אחרים.

חכה בסבלנות לראשון וסע למוסך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...