Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בתחנת דלק מיד לאחר שנדלק האור האדום, מילאתי 100 ש"ח וכשיצאתי מהתחנה שמתי לב שהאור של מד הדלק לא נכבה.

חזרתי לתחנה להתלונן אבל המתדלק הראה לי שהמחשב רשם יציאה של 17 ליטר דלק.

לאחר מכן נסעתי לתחנה אחרת ושם מילאת עוד 200 ש"ח והמיכל לא התמלא!!

שאלתי היא: האם יכול להיות שבאמת התמלאו 17 ליטר? מה גודל מיכל הדלק ברכב? כמה ליטרים יש במיכל מרגע שנדלק האור?

בריאות לכולם!

פורסם

כמתדלק לשעבר יצא לי לתדלק הרבה רכבים

ואם אני לא טועה בפיזו 307 נכנס בסביבות 320 ש"ח שמחירי הדלק היו 5.30 ומשו...

כך שזה הגיוני...

ודרך אגב לפעמים שמשאירים סוויץ פתוח ברכבים מסויימים זה מראה כאילו לא תדלקת בכלל. רק אחרי שאתה מניע ונוסע קצת אז המחוג של הדלק עולה (לי אישית קרה הרבה מקרים שאנשים צעקו עלי ואחר כך התנצלו על זה)

אז עצה שלי שמתדלקים לכבות את הרכב ולסגור סוויץ... (למי שעוד לא יודע,זה גם לא בטיחותי בהרבה מקרים כמו קוקטיל, או הצתה)

• תוכן חדש...