Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדייהטסו שרייד שנת 88.

היתה לי בעיה בהתחממות של הרכב (האוטו של אמא) והומלץ ע"י המוסך להחליף רדיאטור ומשאבת מים מאחר ויש נזילה רצינית. זה התבטא בצורך למלא משהו כמו חצי ליטר אחרי כל נסיעה של 20 דקות..

אז הוחלף רדיאטור וכל השטויות מסביב שהיה צריך, אבל האוטו המשיך להתחמם.

אחרי כמה ימים, (אני מתאר את מה שאמא אמרה:) היא הוסיפה מים ופתאום שמעה רעש כמו קליק חזק תוך כדי מילוי, ומאז האוטו לא מתתחמם יותר.

המוסכניק אמר שיכול להיות שהיתה בועה ענקית ברדיאטור שמנעה ממים להיכנס ובגלל זה לא היה מספיק קירור.

האם יש היגיון במה שהוא אומר ? יכול בכלל להיות דבר כזה ?

פורסם

לי יש זיכרון יותר קשה מקליקים אחרי מילוי מיים .

פעם אחרי שמילאתי מיים אחרי שהאוטו התחמם ושמעתי קליק התפוצצה לי המשאבת מים :twisted: ( ושוב פעם כמובן שזה קרה בפיאט ז"ל )

פורסם
מדובר בדייהטסו שרייד שנת 88.

היתה לי בעיה בהתחממות של הרכב (האוטו של אמא) והומלץ ע"י המוסך להחליף רדיאטור ומשאבת מים מאחר ויש נזילה רצינית. זה התבטא בצורך למלא משהו כמו חצי ליטר אחרי כל נסיעה של 20 דקות..

אז הוחלף רדיאטור וכל השטויות מסביב שהיה צריך, אבל האוטו המשיך להתחמם.

אחרי כמה ימים, (אני מתאר את מה שאמא אמרה:) היא הוסיפה מים ופתאום שמעה רעש כמו קליק חזק תוך כדי מילוי, ומאז האוטו לא מתתחמם יותר.

המוסכניק אמר שיכול להיות שהיתה בועה ענקית ברדיאטור שמנעה ממים להיכנס ובגלל זה לא היה מספיק קירור.

האם יש היגיון במה שהוא אומר ? יכול בכלל להיות דבר כזה ?

בטח שיכול ליקרות כזה דבר !

פעם אח שלי בדק מים בפיזו ושכח ליסגור את הפקק...

התוצאה : בועות אוויר במנוע והתחממות יתר.

הפיתרון: ניקוז אוויר במערכת

הנזק :המון כסף :? (לא זוכר כמה)

יוגב 205

• תוכן חדש...