Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקורות לאימיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהורדה יש אפשרות להיסתכל ממי אתה מוריד לראות מה הקבצים המשותפים שלו (אם יש לו כאלה). לחצתי על זה וזה מראה לי שיש כמה אלפי אחוזים של מקורות וזה לא הגיוני.. לפי ההיגיון אמורים להיות מאה מקורות.. רציתי לשאול אם זה הגיוני

אימיול.JPG

פורסם

זה לא אני מוריד.. אני בכלל שומע רוק ומטאל.. (רמשטיין, פנטרה, בלאק סאבאת [עם אוזי] וכו')

זה מה שראיתי אצל אנשים שמשתפים קבצים באימיול.

פורסם

עזוב את סוזי תזוזי. למה הוא מוריד את מבט כואב? מה, יש אנשים שעדיין אין להם את הקלטת בבית?

ודבר נוסף - לפי התמונה אתה לא מחובר לKAD ויש לך LOWID באימיול. שווה לך לטפל בזה, חיפוש בפורום יניב עשרות שרשורי אימיול שיעזרו לך בכך.

פורסם

בפעם השניה זה לא אני מוריד את זה.. אני נכנסתי לקבצים המשותפים של מישהוא אחר.. ויש לי ID גבוה.

פורסם

תשמע זה באמת לא מפריע לנו מה שאתה מוריד, אתה לא צריך להתבייש בזה בכלל.

אתה לא צריך להתעצבן מזה, רק אמרתי שזה לא בושה להודות שזה מה שאתה מוריד במיול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תשמע זה באמת לא מפריע לנו מה שאתה מוריד, אתה לא צריך להתבייש בזה בכלל.

אתה לא צריך להתעצבן מזה, רק אמרתי שזה לא בושה להודות שזה מה שאתה מוריד במיול.

:rofl:

טוב די...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
חחחח..איזה אנשים מציקים!

הוא לא מוריד את זה, זה סתם נמצא לו על המחשב :wink:.

:lol:

אוי נו באמת.. אני באמת מקווה שאמרת את זה מציניות...

ועכשיו לדף ההורדות שלי.

emule.JPG

פורסם

אתה באמת לא חייב לזייף לנו תמונה ממסך של מישהו אחר, אנחנו לא נצחק עליך שהורדת דברים אחרים

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...