Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, mazda2011 כתב:

אני בטוח שגם המוכרים אוכלים מרורים מסוחרים ערסים ולקוחות שמפרקים את הרכב מכל הכיוונים במשך שעה+ נסיעת מבחן פראית

תאר לעצמך מה קורה בידני, חבר שמכר אמר לי שהקלאצ' שלו כמעט הלך עם כל המטורללים שבאו לראות את הרכב

אחרי שהגעתי לרכב שעשה 50K ק"מ יותר ממה שנטען במודעה, אני מבקש צילום של לוח שעונים. מי שלא מסכים אני מתקדם הלאה, מוודא מראש אם יש גמישות במחיר, שואל אם מתחייב בבדיקה - למרות שאני לרוב לא לוקח זה נותן אינדיקציה אם הוא נבהל וכדו', שואל בפלא' מה צריך לשפר ברכב בשביל שהוא יהיה 100 אחוז, לפני יציאה אני מוודא עם הבנאדם שמתאים לו עכשיו ואני בדרך למרות שסגרנו אתמול על שעה, מתפלל ויוצא לדרך

פורסם

חייב להודות ששוק המכירת רכבים הישראלי על הפנים

מכרתי רכב יחסית טוב ואמין והרגו אותי אם זה הטלפונים של הסוחרים המוזרים וניסניות עוקץ, אם זה אלו שפיזית קנו אבל פתאום לא היה להם העברת זהב ולא יכלו להעביר ולא רצו לבוא ביום אחר

והיינו צריכים בלילה ללכת לבנק נטוש ושהם יוציאו לי כסף במזומן 

מאז אמרתי אני מוכן להוריד את המחיר העיקר שליסינג יתעסקו איתם 

פורסם
בתאריך 29.9.2025 בשעה 15:52, mazda2011 כתב:

לצורך בדיקה של דוח סליקה צריך מס ת.ז. של בעל הרכב, תאריך בעלות של הרכב ומס' לוחית רישוי,זכותך המלאה שלא לשלוח רישיון רכב,אבל זה יגרום להרבה קונים שלא יגיעו לראות את הרכב.

החלטה שלך.

בתאריך 29.9.2025 בשעה 15:43, crazyj כתב:

שאלה, כמוכר פרטי כשארצה למכור את הרכב - לא הייתי מוכן לשלוח צילום של רישיון רכב לכל דורש/קונה עתידי - זה לא קצת מסוכן? שלא יזייפו את המסמכים או שפרטי הרכב עלולים להגיע לאנשים מפוקפקים.

יש אופציה אחרת? לצורך הבדיקה לא מספיק מספר לוחית רישוי?

אני מטשטש פרטים מזהים ברישיון ושולח דוח סליקה שהוצאתי בעצמי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...