Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, לאחרונה שמתי לב  לרעדות במהלך נסיעה בין 70 קמ"ש ל80 קמ"ש בהאצה,

לצורך הדיוק לא בכל האצה, כלומר : אם אני מאיץ במהירות מוגברת על ידי דחיפת דוושה אגרסיבית אין כלום,

במהירות ממוצעת בירידה אין כלום

במהירות ממוצעת בעלייה אפילו קלה מתרחשות הריעדות מהחלק הקדמי של הרכב נראה יותר מצד ימין מאשר צד שמאל.

בעבר שמעתי שיכול לנבוע מציריות, אז דרכתי את אזני לראות אם אני שומע תיקתוקים במהלך נסיעה בפניות וכדו' וגם כאן לא שמעתי, אבל לקחתי את הרכב לחניון עמדתי איתו סובבתי הגה מקסימום ונתתי גז לא בעדינות ואכן כן נשמעים תיקתוקים... אבל שוב זה בשימוש קיצוני...

מה דעתכם? מניסיון האם לרוץ להחליף לרוץ לשפץ ללכת לאיש מקצוע ולשרוף זמן? או כל עוד ובנסיעה שיגרתית הכל כשורה אז אכן אוטו לא חדש ובלאי סביר לא יותר מזה. ויכול להיות שהרבה מאוד רכבים בלחצים קיצוניים ישמיעו רעשים...

עריכה אחרונה על ידי אליאורי
פורסם

אפשרי שמדובר על איזון גלגלים יש לגשת לפנצריה לבדיקה

אם העניין לא נפתר צריך להרים את הרכב על ליפט ולבדוק חופשים ואת המשלושים, מיסבים וכו 

פורסם

בהחלט נשמע כמו ציריות, אבל כדאי ללכת למוסך לעשות בדיקה כמה דקות לפני שתוציא כספים על החלק הלא נכון.

הייתי מזמין ציריות חדשות ולא משפץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 50 דקות, TZR84 כתב:

אפשרי שמדובר על איזון גלגלים יש לגשת לפנצריה לבדיקה

אם העניין לא נפתר צריך להרים את הרכב על ליפט ולבדוק חופשים ואת המשלושים, מיסבים וכו 

אין חופשים, צד שמאל הוחלף משולש ומוט מייצב, צד שני היה תקין, בוצע פרונט לאחמ"כ. צמיגים מישלין בני חצי שנה שעברו איזון בקנייה.

השאלה אם לרוץ לציריות או לחכות שהם יתחילו לתקתק בנסיעה שיגרתית, או שיש כיוון אחר

השאלה אם לא מוקדם מידי וננסה למשוך איתם עוד שנה, אחרי הכל עד כמה שידוע לי הרכיבים של הסיינה הם מאיריכים ימים על ממלכתם. אגב ציריות עוברות במכס בלי בעיות? במסמך של משרד התחבורה לא דרוש שום תקן או בדיקה עליהם?

באיביי יש את אלו הרבה

צילום מסך 2025-05-22 104745.png

פורסם

שוב, תבקש במוסך שיבדקו את הציריות. זה בדיוק 5 דקות על ליפט.

ברגע שתזהה את התקלה, למה לדחות את התיקון? או שאתה נהנה מנסיעה ברכב לא תקין.

רעידות של ציריות יכול להיות משגע.

ממליץ להזמין מrockauto, יש להם מחירים ממש טובים על שילוח.

הזמנתי אצלם ציריה ארוכה לרכב 4x4 בלי שום קושי.

אתה יכול לבחור בין מותג זול ליקר - לשיקולך, תחפש המלצות.

אני רכשתי GKN, שזה בערך הכי טוב שיש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

המכונאי שאני רגיל אצלו השבוע החליף לי גומייה חיצונית של צירייה ימנית..

הוא פירק אותה וכו' אם היא לא היית תקינה הוא היה אמור לראות?

עריכה אחרונה על ידי אליאורי
פורסם

צריך לתפוס את הציריה בידיים בזמן שהרכב על ליפט, ולוודא שאין שום חופשים.

בנוסף לבדיקה שעשית בחניה.

עמוס

פורסם
בתאריך 22.5.2025 בשעה 12:04, amosbmw כתב:

שוב, תבקש במוסך שיבדקו את הציריות. זה בדיוק 5 דקות על ליפט.

ברגע שתזהה את התקלה, למה לדחות את התיקון? או שאתה נהנה מנסיעה ברכב לא תקין.

רעידות של ציריות יכול להיות משגע.

ממליץ להזמין מrockauto, יש להם מחירים ממש טובים על שילוח.

הזמנתי אצלם ציריה ארוכה לרכב 4x4 בלי שום קושי.

אתה יכול לבחור בין מותג זול ליקר - לשיקולך, תחפש המלצות.

אני רכשתי GKN, שזה בערך הכי טוב שיש.

תגיד אחי האתר הזה שציטטת rockauto זה משהו מוכר שאפשר לסמוך עליו לכאורה יש שם דברים באמת מחירים שווים זמני שילוח קצרים ויצרנים יפנים וכו

פורסם

הזמנתי מהם הרבה ולא התאכזבתי.

השירות תמיד היה טוב.

אבל שים לב שאתה אחראי לבחירת המוצר המתאים ואיכותו.

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...