Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא מטען טידה 2009

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ישלי ניסאן טידה 2009 האצ'בק והתא מטען תקול הוי אומר לא נפתח שלוחצים על הכפתור מבחוץ 

החלפתי גם כפתור וגם את המנעול עצמו ושום דבר לא זז למישהו (חוטי החשמל בפנים נראים טובים)יש רעיונות מה אפשר לעשות?

)וכן אני יודע שאפשר לפתוח את התא מטען מבפנים אבל זה לא נח)

פורסם
לפני שעתיים, אור2025 כתב:

החלפתי גם כפתור וגם את המנעול עצמו ושום דבר לא זז

עשית את העבודה בעצמך? (או מוסך)

באיזה חלקים השתמשת?

חלקים חדשים שהזמנת מחו"ל. (עליאקספרס למשל?)

או חלקים משומשים שפירקת מרכב מושבת?

פורסם

עשיתי את העבודה בעצמי עם חלקים מעליאקספרס שהמוסך המליץ לי לקנות...

)העבודה עצמה אם אתה מכיר היא פשוטה ברמה של ילד בכיתה ה שיודע להחזיק מברג כך שלא נראה לי ששם הפאשלה אולי בחלקים...)

פורסם (נערך)

או החלקים

או משהו בפיקוד של החוטים שמגיעים למיכלולים שהוחלפו.

בדקת מתחים / הארקות בחוטים? 

מתח קבוע / מתח ריגעי (פולס = דופק מתח)

אתה בכלל שומע "קליק-קלאק" , כאשר אתה מנסה לפתוח או לסגור מהכפתור תא המטען,  או מהשלט, או שהכל "מת" ?

(*) תביא קישור לחלקים שהזמנת מעליאקס, אולי נוכל לעזור .

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

זה הקישור למנעול עצמו:

https://a.aliexpress.com/_op3NyKT

וזה הקישור לכפתור:

https://a.aliexpress.com/_oE9LVNd

לגבי שאר השאלות לא בדקתי מתחים מה שכן כל החשמל מגיע מאותו מקור ושאר החשמל בחלק האחורי של הרכב עובד )כגון אורות ברקסים וכו')

מה שכן אשמח ממש אם תוכל להסביר לי איך בודקים את סוגי המתחים השונים שדיברת עליהם...

ולגבי ה"קליאק קלאק" זה הקטע המוזר כי ברגע למשל שאני מחבר את המנעול לתקע שלו אני מיד שומע כמו "קלאק" כזה מה שמראה לי מצביע על חשמל שעובד תקין 

בלחיצת הכפתור לא שומעים כלום לפעמים לפעמים אפשר לשמוע רעש חלש מאוד כאילו הוא מנסה לשלוח פולס חשמל כדי לפתוח ולא מצליח...

כל זה דיי גורם לי לחשוב שהבעיה היא איפשהוא במגעים של חוטי הכפתוא או משהו כזה השאלה איך אפשר לבדוק את זה באופן יותר עמוק?

תודה רבה רבה מראש!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...