Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם צודקים! אבל..

כבר נתקלתי מספר פעמים, שאני שעשיתי חיפוש עצבני (ואני תמיד מחפש לפני שאני שואל) ועברתי

על כל ה 13 דפים של ממצאי החיפוש, לא תמיד מצאתי תשובה מדוייקת למה שרציתי לדעת

לפעמים אנשים שאלו שאלות דומות וקיבלו תשובות, ואז אם השאלה שלי קצת שונה ממה שהם שאלו אז אותו "שרשור" לא מתאים כל כך לשאלה שלי ואז יש צורך לשאול

וכל זאת אפילו אם כבר "שאלו". לפעמים השרשור הקיים המסויים לא מתאים לשאלה של אינדיבידואל אלה ששונה במעט (חלק טיפה שונה באוטו, מודל +- כמה שנים מעלה מטה, כדומה)

חג שמח

ובוקר טוב :)

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא אומר לך לא לפתוח שרשור חדש אם באמת חיפשת ולא מצאת את התשובה לשאלה שלך בחיפוש.

הבעיה היא לא באנשים שבאמת חיפשו ולא מצאו תשובות אלא בעצלנים שלא טרחו לחפש באמת או באלו שסתם ביצעו חיפושצ'יק כדי להגיד שכבר חיפשו ולא באמת ניסו למצוא את התשובות.

אם ביצעת חיפוש מעמיק ולא מצאת, אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש עם השאלה שלך.

מוטי

פורסם

קיימת בעיה של חיפוש מילים קצרות (ניסיתי Z3) .

הבעיה הופכת אקוטית - כאשר נושא הפורום הינו מכוניות - והמון דגמים שמות הינם מילות קוד קצרות .

DL MX3 206 318 וכו' .

לדעתי יש לאפשר מילים קצרות אבל רלוונטיות , לדוגמא את דגמי כל המכוניות , תוספים .

כמו כן אפשר לנטר את מילות החיפוש הפופולריות שלא צלחו ולהוסיפן גם .

כך אפשר יהיה לוותר על עזרתו של דוד "גוגל" .

בברכה

ספי

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למוטי

לצערי אתה צודק ,ואני כאן רק מאתמול,תרבות העצלנות היא מגיפה שצריך להלחם בה בכל התחומים!

יגאל

עזוב את הטנדרים והמיאטות, טור קבוע במגזין רכב וכולנו נחייך:-D

פורסם

יש לי הצעה שאולי תוכל לעזור למנוע פתיחת נושאים חדשים, בעיקר ע"י משתמשים חדשים שנרשמו על מנת לשאול שאלה ולא טרחו לקרוא את הכללים.

אם אפשר, יכול להיות שכדאי להוסיף עמוד שיופיע בזמן יצירת נושא חדש (אולי רק למשתמש חדש) בפורום הטכני, שיופיע לפני המעבר לעורך ההודעות.

בעמוד תופיע השאלה: "האם בצעת חיפוש בפורום לקבלת תשובה לשאלתך?" ומתחתיה שני לחצנים: "ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה/ לא מדובר בשאלה" ו-"לא ביצעתי חיפוש".

לחיצה על הלחצן הראשון תעביר את המשתמש לעורך ההודעות, לחיצה על הלחצן השני תעביר אותו לחלון חיפוש מתקדם.

קצת טרחני, אבל יכול למנוע אולי חלק מהנושאים המיותרים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

הצעה טובה, על פניה.

רק ש-מר ממוצע יענה עליה בדיוק באותו אופן בו הוא עונה על השאלה "האם קראת את כללי הפורום?"

בבואו להירשם לכאן.

פורסם

ראיתי פורומים שבשלב הראשוני לא מאפשרים למשתמש לחדש לפרסם הודעה. ההודעה נשלחת לאחד המנהלים ולאחר אישורה היא מתפרסמת.

פורסם

אנחנו עובדים בשיטה של אמון, נותנים למשתמשים חדשים לפרסם אבל המנהלים מסוגלים להעביר משתמשים שמתעקשים להתעלם מכללי הפורום למצב של מעקב הודעות כמו שתיארת, שכל הודעה של אותו משתמש בעייתי צריכה לעבור אישור בנפרד.

לרוב אין צורך בזה ורוב המשתמשים החדשים אכן מתיישרים בהתאם לכללים בזריזות.

בכל מקרה, זה לא נושא השרשור ולכן נעצור את הדיון בו.

מוטי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים המצב נהיה קטסטרופלי. אני רק נכנס היום בערב וקורא 4 שרשורים שלא צויין בהם סוג הרכב וכולם נושאים נדושים, זאת אחרי שכבר הערתי ל-2 אנשים אחה"צ. כל מה שנאמר לא עוזר, פשוט מייגע. צריך להתחיל לנעול על ימין ועל שמאל ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

בתור משתמש פשוט לא הייתי נכנס או עונה לאף אחד מאותם הנושאים מהסוג שציינת.

המנהלים בסופו של דבר מגיעים לאותם השרשורים ועושים מה שצריך לעשות איתם, כמשתמש, פשוט דלג עליהם.

מוטי

פורסם

הרעיון שחנרו העלה מוצלח, אני אדאג למשהו בסגנון מחר (לפני פרסום הודעה בפורום הטכני בפעם הראשונה, תאלץ לאשר שביצעת חיפוש וכ"ו).

• תוכן חדש...