Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע עם בחירת רכב ל6 נפשות

dvirs

פוסטים מומלצים

היי חברים,
אני נוהג היום בBYD Atto 3 ומאוד מאוד מרוצה, אבל המשפחה צפויה להתרחב מ3 ל4 ילדים בקרוב מאוד ולכן נצטרך רכב עם יותר מקומות.
במיוחד לאור העובדה שעשיתי כבר עמדת טעינה בבית (שההתקנה שלה עלתה המון בגלל תוואי מיוחד) ההעדפה הראשונה שלי הייתה רכב חשמלי או פלאג-אין אבל לא מצאתי אלטרנטיבה בתקציב (הטאנג לא יורד מ240000 למשומש ולכן לא רלוונטי, מקסוס לא עבר מבחן ריסוק) - אם בכל זאת יש לכם המלצה בכיוון - אשמח, אם לא אני כנראה אלך על רכב בנזין / דיזל כשיש כמה וכמה אופציות אבל אני לא יודע להגדיר כמה כל אחת טובה לי.

הנ"ל יהיה רכב יחיד מאחר ולאשה אין רישיון.
רוב הנסיעות הן עירוניות לעבודה וחזור לבד, אבל פעם פעמיים בשבוע יש נסיעות בינעירוניות של כל המשפחה (שמבחינת קילומטראז' מצטבר יוצאות יותר מהנסיעות לעבודה).
תקציב: עד 150000
נסועה שנתית: כ11000 ק"מ
תוואי נסיעה: עירוני + בינעירוני
אשמח אם יש למישהו המלצות מנסיון לרכבים שעונים על הצרכים הבאים (עדיפות בסדר יורד)-
1. רכב עם 6+ מקומות מקום שמספיק ל4 ילדים (מתוכם 2 עם בוסטרים+ 1 עם כיסא תינוק) + עגלה + מספר תיקים - כולל מיזוג בכל אזורי הרכב של הנוסעים. (אגב, אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם הנ"ל עם רכב כמו Outlander שממה שאני מבין קצת צפוף לזה...)
2. בטיחות (מבחינת מבחני ריסוק, לאו דווקא מערכות אקטיביות)
3. אמינות ( לא בא לי לבקר במוסכים לעיתים קרובות)
4. צריכת דלק (אמנם הנסועה השנתית לא גבוהה בכלל אבל זה עדיין כואב במצטבר..)
5. מערכת מולטימדיה מתקדמת / אפשרות להתקנת מערכת מולטימדיה מתקדמת בסכום סביר (זה מאוד יחסר לי מהBYD).
6. ממש ממש בסוף ולא חובה - עדיף שלא ייראה כמו רכב הסעות ולא יהיה ענק מדי לחניה...
תודה מראש!
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, דאבל קלאצ כתב:

אולי אאוטלנדר PHEV אבל לא יודע לגבי הגודל שלו, 

מגיע עם 5 מקומות בלבד.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.11.2024 בשעה 00:53, Deutz912 כתב:

פיג'ו 5008 - דיזל 1.6 או הבנזין

סיטרואן C4 פיקאסו

שווה להתעסק עם הצרפתיות כמשומשות?

הבנתי שגם האמינות וגם השוק שלהם יורד משמעותית עם השנים, ואחזקה מראש משמעותית יותר יקרה, לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הצרפתיות קח בחשבון שזה התעסקות ותחזוקה שוטפת קפדנית יותר (וגם אז מידי פעם צצה לה איזה תקלנות),
נשמע שהאוטלנדר תפורה עליך אתה לא נוסע המון כך שהדלק לא קריטי, אמינה ובקיפול של מושב אחד מאחור התא מטען הופך ראוי יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון האישי עם אאוטלנדר כ3שנים, 01/2022 ו-3 ילדים בכסאות בטיחות:
שורה 2: מאוד רחבה! 3 כסאות בטיחות (אחד מהם צ׳יקו נקסט פיט). מיזוג מעולה ומרחב מעולה. המושב מחולק 2 ונע על מסילה.

שורה 3: צפוף. גם אם מזיזים את הכסא בשורה 2 עדיין צפוף לרגליים. לדעתי, מתאים לנסיעות ארוכות רק עד גיל 7

תא מטען: אם מקפלים כסא 1 בשורה ה3, כל מה שציינת יכנס לשם.

בכללי: 

- הרכב הוא גבוה ורך מאוד ורוכן בסיבובים. אם יש ילדים שרגישים לבחילה אז לשקול.

- אחזקה יקרה במורשה של היבואן (המחירים של החלקים/השמנים/שעת עבודה מטורפים ביחד למורשה רגיל).

- צמיגים מרשימים עם חתך נמוך. צמיג מאוד איכותי (מישלן, פירלי) עולה כ1100שח. יש מבחר ומלאי גדול מאוד, יש גם סיניים סבירים ב480שח.

- ביטוח סביר מאוד (כ7000 חובה+מקיף כולל חלקים מקוריים, שמשות מקוריות ותיקון במוסך מיצובישי)

- אחלה יחידת הינע - לא טורבו! מנוע 2.5 ליניארי ונעים עם כח בסלד נמוך.

הרכב מאוד נפוץ, ויש חלקי חילוף תחליפיים איכותיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...