Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

הזמנתי 3 מוצרים. 

מוצרים 1 ו-2 מחנות א'. 

מוצר 3 מחנות ב'. 

מוצרים 1 ו-3, שהם כאמור מחנויות שונות, נשלחו אליי יחד. 

מוצר 2 נשלח יומיים אחריהם וכעת כתוב שיגיע יום אחרי. 

מבחינת משלוח שילמתי משלוח אחד, אז לא באמת משנה לי. מסים וכו' אני לא בטוח כמה זה ישפיע שהכל נשלח בנפרד כל מוצר סביב 700 שח ועלותם הכוללת 2000 שח. 

אז למה לא לשלוח מאותה חנות ביחד? הרי החברה מפסידה שני משלוחים במקום אחד ברגע שזה חבילה נפרדת ואילו משלם להם רק על אחד. 

סתם שואל מסקרנות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם לי קרה כמו במקרה שלך. שלושה פריטים - שניים הגיעו יחד השלישי לחוד.

כנראה שאין אפשרות כזו (הכי הגיוני שהמחסנים רחוקים מאוד אחד מהשני וזה כבר ממש לא משתלם לשלוח הכל ביחד {עם עוד משלוח "פנימי"} גם לארגון גדול כמו אמאזון).

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אותה חנות לא בהכרח מאכסנת הכל באותו מחסן של אמזון. צימוד הפריטים (וגם המבצעים על שילוח חינם לדעתי) נגזרים בעיקר מזה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מאוד אופייני לאמזון, במיוחד באמזון האירופאי.

פעם קניתי 4 מזרקים למנוע כל מזרק הגיע מארץ אחרת!

מאחר ובאמזון כלל המיסים והעלויות מחושבות מראש, זה לא ממש אמור להטריד אותך למעט הפגיעה באיכות הסביבה על ידי האריזות המרובות והנסיעות של השליחים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה לא מטריד בכלל. סתם סקרנות. הייתי רגיל לקבל את כל המשלוח במכה באמאזון. פשוט ראשונה שאני מקבל מפוצל. בסדר בקטנה הכל מגיע לאותו הלוקר ליד הבית. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נצלש -האם צריך לפתוח חשבונות נפרדים לאמזון אירופה וארה"ב? או שאפשר להשתמש באותו חשבון לרכישות באמזונים השונים?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין צורך בחשבונות נפרדים.

במחשב נכנסים לאתר שונה לפי הסיומת של הURL

באפליקציה הם משנים את זה מידי פעם, נכון לעכשיו צריך ללחוץ על הדגל ולבחור Region, שפה ומטבע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניתן (לפחות כך אני עובר בין האתרים של אמאזון, בנייד -אנדרואיד) לחפש בגוגל (דפדפן) "אמאזון גרמניה" למשל (amazon de) ולאחר שבחרת בקישור - הלינק מעביר אותך ישירות לאפליקציה של אמאזון - לאמאזון גרמניה.

וכפי שציינו - אותו חשבון לכל האמאזונות (לא קללה 😊).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...