Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, רק ידני כתב:

הבעיה בישראל זה, שמספיק ולא שמת לב שניהיה ירוק בדיוק בשניה שהרמזור התחלף (כבר מכתום) ולא האצתה מיד אלא לקח לך שניה עד שהכנסת להילוך. כבר לכולם אין טיפת סבלנות וצופרים לך.

*הבעיה בישראל* הזאת שאתה מתאר אותה איכשהו לא חרוטה בזכרוני מעבר למקרים בודדים על פני קרוב לעשור של בעלויות שונות על כלי רכב ידניים.

בגלל שאני גם גר בישראל, אולי הבעיה לא בישראל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 19 שעות, רק ידני כתב:

הבעיה בישראל זה, שמספיק ולא שמת לב שניהיה ירוק בדיוק בשניה שהרמזור התחלף (כבר מכתום) ולא האצתה מיד אלא לקח לך שניה עד שהכנסת להילוך. כבר לכולם אין טיפת סבלנות וצופרים לך.

איך זה קשור לגיר ידני אבל?

כמו שכתבתי מקודם, אם אתה עומד ראשון ברמזור, יש לך את האדום+צהוב, בזמן הזה אפשר לשלב הילוך 3 פעמים.

אם אתה לא עומד ראשון, אתה רואה את הרכב לפניך מתחיל להתקדם וגם בזמן הזה אפשר לשלב הילוך 3 פעמים.

אם אתה מתעכב, אפילו לשניה אז צופרים לך, נכון. אבל  זה כי אתה מתעכב, לא כי אתה עם גיר ידני.

אלו שני דברים שונים ולא קשורים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 שעות, chrono כתב:

גם אני מעביר לניוטרל בעצירה של יותר מכמה שניות, מנהג שנטבע לי ב-25 שנות נהיגה בידניות ואני לא יכול להפטר ממנו גם באוטומטית

לפני 22 שעות, chrono כתב:

אני שמעתי שזה לא בריא לתיבות פלנטריות

תביאו בחשבון שיש תיבות אוטומטיות, שבאופן אוטומטי (!) מעבירות לניוטרל כשהרכב נעצר - ראה התיבות של אייסין.  כך שלהעביר בהן לניוטרל זה באמת מיותר.

פורסם

תצפור אך ורק אחרי שוידאת שהנהג הראשון עם הראש בטלפון ולא מסתכל על הכביש.

יכול להיות שהוא נותן לאיזה נכה איטי לסיים חציה או שהוא הבחין ברכב חוצה באדום. אל תבלבל את שיקול הדעת שלו.

לגבי מהירות זינוק מהמקום, עם DSG מרגיש לי שלוקח יותר זמן מעם ידני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 שעות, dani666 כתב:

תביאו בחשבון שיש תיבות אוטומטיות, שבאופן אוטומטי (!) מעבירות לניוטרל כשהרכב נעצר - ראה התיבות של אייסין.  כך שלהעביר בהן לניוטרל זה באמת מיותר.

זה היה פעם פיצ'ר נחמד בשביל להפחית רעידות וצריכת דלק בעמידה, והפך לפיצ'ר חובה עם הופעת מערכות Stop&Start. בשביל שהמנוע יניע בקלות, התיבה צריכה להיות בניוטרל אז כבר היו חייבים להוציא אותה לניוטרל בעמידה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...