Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

היום מילאתי ואקום וגז ברכב במזגן 

ואני לא מרגיש שינוי

מה הסיבה?

(הצינור מזגן במכסה מנוע שנוגעים בו קר אבל לא קפוא שאי אפשר לגעת *ברכבים אחרים הרגשתי יותר קפוא את הצינור)

האם זה אומר משהו?

פורסם

עושה רושם שלא כל כך מומחה אם יצאת ללא שינוי.

עברתי 4 מקומות שמתמחים במזגנים, כולם לקחו כסף אבל לא פתרו את הבעיה,

רובם רצו שאחליף מדחס, מקריאה ארוכה בפורומים ראיתי שאצלי יש מדחס עם ספיקה משתנה והשסתום נוטה להיסתם,

הזמנתי שסתום, החלפתי לבד והמזגן עובד מעולה.

לא טוען שאצלך זה אותו המצב, רק טוען שלא קל למצוא מומחים ולפעמים גם שמוצאים אותם, צריך למצוא ביום הנכון במצב רוח הנכון.

כבר חתמתי...

פורסם

הייתי במוסך אחר לפני ואמר לי שהבעיה של השסתום של המדחס עלות הכל 800

הלכתי למוסך אחר ואמר לי חסר גז ומילא לי

פורסם (נערך)

שוב, אינני מומחה בתחום, אבל כמו שגם אתה מבין, יש בעיה מעבר לחוסר של גז, אלא אם זה שמילא לך לא יודע כיצד לעשות זאת כמו שצריך.

כשהחלפתי את השסתום, הייתי חייב לרוקן את המערכת ולבצע ואקום, הייתי בהלם לגלות שנשאר רק 5cc שמן במערכת כאשר צריך 110cc.

כיוון שאין נזילות, אני רק יכול לשער שלפחות המקום האחרון שמילא לי גז התעלם לחלוטין מהשמן שיש להוסיף.

עוד סיבה לכך היא, שהייתי צריך לנקות טוב את המדבקה שעל המדחס בכדי לראות כמה שמן יש להכניס ואני הראשון שאי פעם ניקה אותו, כך שגם המקומות הקודמים, אם שמו שמן, הימרו על כמות.

אני לא יודע על דרך לאמת במאה אחוז שהשסתום נדפק מעבר לסימפטומים שונים לבעיות אחרות.

אם לרכב שלך יש שסתום ספיקה משתנה, והמדחס שלך תוצרת סנדן Sanden, הייתי הולך לעסק הראשון שתיאר ומחליף שסתום אצלו, עושה רושם אמין, אחרים היו אומרים להחליף מדחס כמו שאמרו לי, אף אחד לא הזכיר את השסתום

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 11 שעות, yairw כתב:

אינני מומחה בתחום

כאן המשפט הזה נכנס לתפקיד, אינני מזגניסט,

אבל את השאלה שלך גוגל יכול לפתור אם אתה יודע כיצד לחפש.

אתן לך עצה טובה לחיים, לא צריך להיות מומחה, אבל רצוי להבין קצת בכל תחום שאתה נכנס אליו,

אם באמת מעניין אותך - תקרא באינטרנט, זה חינם, זה בקצב שלך ורק יתרום לך.

אם לא מעניין אותך, לך למזגניסט הראשון שהזכרת, עושה רושם שהוא הרבה יותר רציני מהשני, במיוחד כי לא רצה ישר להחליף מדחס אלא שסתום

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...