Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ולא ביקשו ממך ב zadarma להציג רישיון נהיגה וכו' לפני קבלת מספר ישראלי ?

לא ביקשו ממך לשלם עבור תהליך האימות (KYOC) ?

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, save כתב:

ולא ביקשו ממך ב zadarma להציג רישיון נהיגה וכו' לפני קבלת מספר ישראלי ?

לא ביקשו ממך לשלם עבור תהליך האימות (KYOC) ?

ניתן לקבל אצל Zadarma מספר ישראלי קווי ללא שום מסמכי זיהוי. יש צורך במסמכי זיהוי עבור מספר סלולארי או ניוד של מספר סלולארי קיים. אין תשלום עבור תהליך האימות.

פורסם
לפני שעתיים, eladts כתב:

ניתן לקבל אצל Zadarma מספר ישראלי קווי ללא שום מסמכי זיהוי. יש צורך במסמכי זיהוי עבור מספר סלולארי או ניוד של מספר סלולארי קיים. אין תשלום עבור תהליך האימות.

מאיזה שהיא סיבה לא הצלחתי ללא קטע של תשלום חודשי אפילו עם המספר שלי משלמים 2$? אין לי בעיה לשלם את זה השאלה האם אני עושה משהו נכון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
Just now, renault5 כתב:

מאיזה שהיא סיבה לא הצלחתי ללא קטע של תשלום חודשי אפילו עם המספר שלי משלמים 2$? אין לי בעיה לשלם את זה השאלה האם אני עושה משהו נכון.

לא אמורים לשלם כלל עבור זיהוי שיחות מהמספר שלך וזו היתה אפשרות בחשבון שלי עוד לפני שרכשתי מספר בתשלום חודשי.  אתה מצליח להוציא שיחות בכלל? מאיזה מספר הן יוצאות? אילו אפשרויות ל-CallerID מופיעות לך בהגדרות? אצלי אני יכול לבחור בין המספר בתשלום חודשי (ישראלי) למספר הרגיל (אמריקאי).

https://my.zadarma.com/mysip

image.thumb.png.deb57fb63465744c05196bd9e8f9b448.png

פורסם

אולי עשיתי משהו לא נכון. אני אסתכל  שוב בהגדרות. אני מצליח להוציא שיחות פשוט מופיע מספר אמריקאי ביוצאות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...