Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שגם עובד שנים רבות על תוכנות CAD ותלת מימד למחייתי, לא יכולתי שלא לשים לב לעכבר שנראה שאתה עובד איתו בתמונה. 

מהחוויה האישית שלי, בסוג העבודה הזה העכבר הוא הגורם המשמעותי ביותר לנוחות וגם לשמירה על הידיים לאורך זמן. 

בקצרה ממליץ בחום על עכברים מסדרת MX Master של Logitech. 
אני כבר כחמש שנים עם Mx master 1, לדעתי מדובר במוצר מדהים! נוח בטירוף לשימוש, תומך את כף היד כמו שצריך, ובעל פיצ׳רים נהדרים לאנשים שעושים שימוש בתוכנות גראפיות / תלת מימד. 

זה ישמע כמו הגזמה, אבל כשאני נאלץ לעבור לעכבר ״רגיל״ אני מרגיש את השינוי באופן מיידי, ועבודה של מספר שעות מובילה ישר לכאבים בפרק כף היד - דבר שלא קורה כלל עם הMX. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

צודק כמובן בכל מילה עכבר ומקלדת נוחים יחד זה בסיס לנוחות עבודה , כמו הארכה לידיים בתוכנות קאד,    זה עכבר חלופי ישן שלי, החדש בדרך מאמזון , המייטי מאוס הענתיקה שהיה לי (שפתר כאבים ביד דרך אגב) עשה את שלו...

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

משתמש ביום יום ב - Logitech MX Mechanical Mini.

ניתן לחבר עד ל 3 מכשירים ב Bluetooth או מכשיר אחד עם הדונגל ועוד שניים ב BT.

יש גם קיצור שמאפשר מעבר Layout ל - Apple, אז ניתן להשתמש במקלדת אחת לPC וMac או לחילופין iPad.

יש גם גרסה יעודית רק לMac בצבע לבן.

צריך לשים לב לסוג המתגים, אצלי מתגים חומים והם יחסית שקט.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• תוכן חדש...