Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות מערכת מקורית ב6,000 שקל? או להחליף לתואם מקור של Teyes? או משהו אחר??

Ofek B
שימו לב! השרשור הזה בן 772 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הלכה המערכת בהונדה 1.5T והונדה החמדנים רוצים עליה 6,000 שקל.. תכלס מה שאני אוהב במערכת זה הסאונד המצויין ועשיר, תמיכה באפל קארפליי, מסך שבו אני יכול לראות את הטיפולים, לאפס TPMS ולקבוע כל מיני הגדרות לנעילה והפתיחה של הרכב.

אני לא יודע אם כל הדברים האלה קיימים במערכות אחרות. אני מתלבט אם להחליף לאותה מערכת מקורית מאותם סיבות או להחליף למערכת של Teyes עם אנדרואיד 10 ומסך גדול שאני לא יודע אם היא תספק את כל הדברים האלה.. וגם אני לא יודע אם הDSP שלה יותר טוב מהמערכת המקורית כי סאונד זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. קנווד ופיונר ראיתי שהם לא מובוססי אנרואיד כך שזה חסרון רציני בעיניי.  הצעות מה לעשות?

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע למערכת המקורית .אופציה ראשונה אפשר לשלוח למעבדה לתיקון.

בנוגע למערכת TEYES

היבואן בארץ זה ניפון ,תתקשר ותשאל.

https://www.nippon.co.il/

לרכוש חדש ב 6K נשמע לי הזוי

אני יכול להרכיב לך מערכת מאוד איכותית במחיר הזה 

בהתאם לדרישות שלך ,האיכות זה לא הבעיה.אלא עניין ההגדרות.תבדוק את העניין.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על התקנה של תואם מקור שיש לו גם את ההגדרות מערכת.

יעלה באזור 2500 שח על משהו ברמה מאוד מאוד גבוהה.

אני מכיר מישהו מקצועי מראשל"צ צירפתי לך,את המס שלו, תתייעץ איתו

‏‪050-574-8380‬‏

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, AUDIO KING כתב:

בנוגע למערכת המקורית .אופציה ראשונה אפשר לשלוח למעבדה לתיקון.

בנוגע למערכת TEYES

היבואן בארץ זה ניפון ,תתקשר ותשאל.

https://www.nippon.co.il/

לרכוש חדש ב 6K נשמע לי הזוי

אני יכול להרכיב לך מערכת מאוד איכותית במחיר הזה 

בהתאם לדרישות שלך ,האיכות זה לא הבעיה.אלא עניין ההגדרות.תבדוק את העניין.

קודם כל תודה על ההיתייחסות, לשלוח למעבדה זה קצת בעייתי כי זה תוקע אותי בלי מזגן ובלי עוד הרבה דברים כי הכל דרך המערכת.

היום הייתי אצל אחד המתקינים בעיר שלי והוא חיבר לי את המערכת עם קנבס ולפי מה שראיתי עדיין אפשר לראות את המסכים של הטיפולים, צריכת דלק, TPMS וכו'. אם אצטרך לדעת עוד משהו בנוגע לאותה מערכת אני אפנה ליבואן שציינת, לא ידעתי שזה היבואן בארץ.

לגבי המחיר זה לא אני משלם על המערכת אלה החנות שהרסה לי אותה. החלפתי מצבר והעובד שהחליף לי את המצבר לא גיבה לי אותו ובגלל זה הלכה לי המערכת. אומנם אני לא רוצה לדפוק את בעל הבית ב6,000 על מערכת שלא שווה חצי מהסכום אבל אם המערכת של Teyes תשמע פחות טוב זה בעייתי בשבילי. אבל ממה שראיתי יש לה DSP עם EQ ממש מורחב ככה שאני מקווה שלא תיהיה בעיה. ואתה צודק ללא ספק יכולתי ב6 אלף לשים נראלי אפילו סט קומפוננטים טוב יותר בנוסף למערכת.. שיהיו בריאים הונדה אבל את האמת לא הופתעתי, פנס קידמי לאותו רכב עולה בהונדה 9,000 😕

לפני 7 שעות, המהיר הזהיר כתב:

ממליץ על התקנה של תואם מקור שיש לו גם את ההגדרות מערכת.

יעלה באזור 2500 שח על משהו ברמה מאוד מאוד גבוהה.

אני מכיר מישהו מקצועי מראשל"צ צירפתי לך,את המס שלו, תתייעץ איתו

‏‪050-574-8380‬‏

תודה על ההצעה גבר, לצערי רחוק לי..

• לא הבנתי... 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תציין מאיזה איזור אתה בארץ, אולי למישהו יהיה בעל מקצוע מומלץ.

בכל מקרה מערכת תואם מקור עם קנווס בעיקרון אמורה להתאים ותיהיה כמה רמות מעל מה שהיה לך. תוודא לפני זה רק שכל ההגדרות עוברות למערכת.

עצה שלי, לא פחות מ4 גיגה ראם 8 ליבות, או לפחות 2 גיגה.

בהצלחה

• מצחיק 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, המהיר הזהיר כתב:

בכל מקרה מערכת תואם מקור עם קנווס בעיקרון אמורה להתאים ותיהיה כמה רמות מעל מה שהיה לך. תוודא לפני זה רק שכל ההגדרות עוברות למערכת.

בהצלחה

אני באילת ככה שאין לי יותר מידי אופציות חחח. ותודה על ההצעה, 3 ג׳יגה ראם קריטי?  

לפני 22 דקות, DRcarLEd כתב:

איזה רכב מדובר איזה שנה?

הונדה סיוויק 1.5T הצורה של 2017 עם המערכת הזאת:

spacer.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 15.11.2022 בשעה 00:32, המהיר הזהיר כתב:

בהצלחה

היום יש כבר 8 גיגה בראם, אתה מציע לו 2 או 4 גיגה ?? אתה רציני ??

בתאריך 14.11.2022 בשעה 10:31, Ofek B כתב:

הלכה המערכת בהונדה 1.5T והונדה החמדנים רוצים עליה 6,000 שקל.. תכלס מה שאני אוהב במערכת זה הסאונד המצויין ועשיר, תמיכה באפל קארפליי, מסך שבו אני יכול לראות את הטיפולים, לאפס TPMS ולקבוע כל מיני הגדרות לנעילה והפתיחה של הרכב.

אני לא יודע אם כל הדברים האלה קיימים במערכות אחרות. אני מתלבט אם להחליף לאותה מערכת מקורית מאותם סיבות או להחליף למערכת של Teyes עם אנדרואיד 10 ומסך גדול שאני לא יודע אם היא תספק את כל הדברים האלה.. וגם אני לא יודע אם הDSP שלה יותר טוב מהמערכת המקורית כי סאונד זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. קנווד ופיונר ראיתי שהם לא מובוססי אנרואיד כך שזה חסרון רציני בעיניי.  הצעות מה לעשות?

מקווה שהצליחו לתקן לך את המכשיר ניגון/פיקוד על מספר פונקציות ברכב.  היום אין בעיה לחבר  CAN-BUS  לכל מכשיר מולטימדיה ולשלוט על כל מה ששולט ברכב הרדיו המקורי. לגבי TEYES מכשיר מעולה CC3 אבל לדעתי וניסיון עבודה מעל שנה, בלי מכשיר DSP שתתחבר בחיבור COAX או חיבור TOSLINK. כל יתר החיבורים RCA או HI-LEVEL מכניס רעשים ודיסטורשיין לצליל. אני מדבר על מכשיר TEYES. לצערי כל מכשירי מולטימדיה סינים זה אותו הדבר. לגבי הצליל של המערכת המקורית, אתה טוען שהוא " בעל סאונד מצויין " יצא לי לא פעם לשמוע, אני לא הייתי אומר מצויין. האם יש לך בידוד בדלתות הקדמיות, לפחות ? הרמקולים מקוריים או החלפת ?  נראה ונקרא את התשובה שלך, מעניין מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Dani Cohen כתב:

מקווה שהצליחו לתקן לך את המכשיר ניגון/פיקוד על מספר פונקציות ברכב.  היום אין בעיה לחבר  CAN-BUS  לכל מכשיר מולטימדיה ולשלוט על כל מה ששולט ברכב הרדיו המקורי. לגבי TEYES מכשיר מעולה CC3 אבל לדעתי וניסיון עבודה מעל שנה, בלי מכשיר DSP שתתחבר בחיבור COAX או חיבור TOSLINK. כל יתר החיבורים RCA או HI-LEVEL מכניס רעשים ודיסטורשיין לצליל. אני מדבר על מכשיר TEYES. לצערי כל מכשירי מולטימדיה סינים זה אותו הדבר. לגבי הצליל של המערכת המקורית, אתה טוען שהוא " בעל סאונד מצויין " יצא לי לא פעם לשמוע, אני לא הייתי אומר מצויין. האם יש לך בידוד בדלתות הקדמיות, לפחות ? הרמקולים מקוריים או החלפת ?  נראה ונקרא את התשובה שלך, מעניין מאוד.

אישית לא רואה בעיה עם 4gb, מספיק לגמרי. כמובן שלא 2.

המערכת טסה עם 4gb.

אני באותה סירה כמוך, סובל מרעשים סטטים של כבל rca במערכת סינית, כבר הזמנתי מתאם אנלוגי לדיגיטלי וכבל אופטי איכותי, מקווה לפתור את הסבל הזה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 15.11.2022 בשעה 00:23, Ofek B כתב:

החלפתי מצבר והעובד שהחליף לי את המצבר לא גיבה לי אותו ובגלל זה הלכה לי המערכת.

רק מתוך סקרנות, איך מערכת שובקת חיים רק בגלל שנותקה מהחשמל? לכל היותר במערכת גרועה מתאפסות ההגדרות, לא כך? 

• רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, Dani Cohen כתב:

בדקתי ואפילו הלכתי לכמה אנשים שחיברו מחשב וניסו לשחק עם המערכת והיא לא מסתדרת... האופציות זה או לשלוח אותה למעבדה או שאני אתקין את הTeyes cc3 כי אם הCanbus נותן מידע על הטיפולים TPMS וכל אלה כבר אין שום יתרון למערכת  המקורית. מה שפחדתי זה שהסאונד של המערכת של  Teyes פחות טוב משל המקורית. ולגבי החיבורי RCA אני לא חושב שיהיה לי שימוש בהם כי כרגע אין מגבר באוטו.

לגבי הסאונד שמגיע מהמערכת ורמקולים המקוריים (אין לי בידוד בדלתות), נכון הסאונד לא ברמה כמו רכבים שמגיעים עם מערכות ממתוגות כמו BOSE (לדוגמה ברמת גימור ספורט פלוס מקבלים רמקולים של BOSE עם סאב בצד הבאגז' ורמקול וטוויטר בכל דלת) אצלי ברכב יש רמקול וטוויטר בכל דלת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר על המותג של הרמקולים משום מה... בכל מקרה לדעתי המערכת נותנת טווח תדרים מאוד רווח בהתחשב בזה שזאת מערכת פשוטה יחסית וגם בווליום גבוה הסאונד נשאר נקי. אומנם אני לא אודיופיל אבל יצא לי לשמוע לדוגמה בטויוטה קורלה ששמו שם מערכת ממש טובה עם EQ ממש נוח ומורחב אבל הרמקולים על הפנים... מספיק שאתה נוגע קצת בתדר מסויים או מגביר את הווליום מתחיל להיות דיסטורשן, או כל מיני רכבים של קיה ששמעתי אצלהם והמערכת בוקשי מוציאה תדרים גבוהים ונמוכים ושומעים ממש עמום וחלש.

לפני 17 שעות, Sqwaden כתב:

אישית לא רואה בעיה עם 4gb, מספיק לגמרי. כמובן שלא 2.

המערכת טסה עם 4gb.

אני באותה סירה כמוך, סובל מרעשים סטטים של כבל rca במערכת סינית, כבר הזמנתי מתאם אנלוגי לדיגיטלי וכבל אופטי איכותי, מקווה לפתור את הסבל הזה..

תאמת שאני גם חושב 4GB ראם יהיה מספיק לשימוש שלי, אבל אני לא יודע עד כמה ההבדל בינו לבין ה3GB יהיה מורגש.

לפני 9 שעות, spidrman כתב:

רק מתוך סקרנות, איך מערכת שובקת חיים רק בגלל שנותקה מהחשמל? לכל היותר במערכת גרועה מתאפסות ההגדרות, לא כך? 

היא לא לגמרי שבקה חיים, במערכת הזאת יש הגנה מפני גניבה שברגע שמנתקים את המתח ומחזירים צריך לחכות שמערכת תתחבר לGPS ואז ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה בשביל לשחרר את ההגנה (קרה לי כמה פעמים  בעבר גם בלי נפילת מתח) אבל משום מה עכשיו המסך תקוע והניעילה לא משתחררת. המסך כן מגיב ואפילו אני מצליח להיכנס למסך דיאגונסיקה על ידי צירוף מקשים אבל הנעילה עדיין לא משתחררת.

מה שאני חושב שקרה זה שמהערכת עדיין פעלה תוך כדי ניתוק המצבר ללא גיבוי כי המערכת לא נכבת ישר לפעמים גם שמוציאים את המפתח מהסווץ' עדיין שומעים את המאוורר הקטן פועל לכמה דקות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון שלי כמתקין מסכים של ניפון או כל המסכים בכל ממשק ts10/ts18 עם dsp משפר מאוד את הסאונד. 

גרוע יותר לא יהיה לך

אם תקציב לא השיקול. אז תלך על teyes

עם קנבס מתאים כל ההגדרות רכב ישמרו

• אהבתי 2

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 20.11.2022 בשעה 01:35, DRcarLEd כתב:

מנסיון שלי כמתקין מסכים של ניפון או כל המסכים בכל ממשק ts10/ts18 עם dsp משפר מאוד את הסאונד. 

גרוע יותר לא יהיה לך

אם תקציב לא השיקול. אז תלך על teyes

עם קנבס מתאים כל ההגדרות רכב ישמרו

לפני קצת יותר משבוע התקינו לי את המערכת אבל לא יצא לי להתעסק איתה יותר מידי. בכל מקרה מיני סקירונת (יותר כמו התרשמות ראשונית) עם כמה בעיות שנתקלתי בהם: קודם כל אי אפשר להתעלם מהמסך המטורף שלה  (לא ידעתי שיש רמה כזאת במסכי מולטימדיה) השחור ממש כהה (נראה כמו OLED) והצבעים ממש חדים ועשירים. בנוסף נראה שרוב התפריטים של הTPMS, טיפולים, חסכון בדלק ועוד כל מיני תפריטים שקשורים לרכב קיימים גם פה. אבל,  מהתעסקות הקטנה שלי איתה התפריטים קצת מסובכים ומבלוגנים לדעתי. ואני חייב למצוא דרך אולי להתקין איזה לאנצר אחר כי המסך של הנגן מוזיקה ממש מצועצע... בנוסף יש לי איזה בעיה כשאני מאותת המסך מתכבה (כנראה הוא מנסה להפעיל איזה מצלמה למניעת שטח מת מה שלא קיים אצלי ברכב) לא מצאתי עדיין דרך לבטל את זה, אני מניח שזה בגלל שהיבואן נעל חצי מהתפריטים בקוד אחר ממה שהמערכת מגיעה איתו (0000) אז אם אתה או מישהו אחר יודעים את הקוד ששינו אשמח לקבל אותו.

החלק שהכי פחדתי ממנו, הסאונד, הבחור שהתקין לי את המערכת ניסה לכוון לי אותה אבל לא כל כך הלך לו בלשון  המעטה, הוא שיחק עם הEQ ושמעתי את הטוויטרים שלי בוכים לי למוות עד שעצרתי אותו ואמרתי לו שאכוון כבר לבד...

נשמע שעם כיוון נכון אפשר באמת להגיע לסאונד טוב יותר ממה שהיה לי עם המולטמדיה הקודמת אבל כרגע זה לא המצב בגלל כמה בעיות שנתקלתי בהם שלדעתי אני אפתח כבר פוסט חדש ומסודר יותר.

למרות שהנושא עדיין לא סגור, תודה לכולם על העזרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב קרה לי פעם פעמיים שכיביתי את הרכב והרמקולים קיבלו פיק כזה למרות שאני תמיד עוצר את המוזיקה לפני שאני מכבה את הרכב, אולי צריך גם לעצור את המוזיקה וגם להשתיק את הווליום כל פעם שמכבים את הרכב? נשמע לי קצת מסורבל…

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 772 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...