Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

זה זמן מה אני וחברי עושים מעקב אחרי צבע המים ברכבו (מים קירור ירוקים יעודיים).

ואני חייב לציין שלאחר מס' שעות עבודה של המנוע המים נהפכים להיות בצבע חלודה ומעבדים מצבעם הירוק כחול, צבעם הרגיל.

מה לעשות?

מה הסיבה?

בברכה L.A

פורסם

יש חלודה במים הקיימים במערכת, וכל פעם שאתם מוסיפים מים "חדשים", הם נמהלים במים ה"ישנים".

יש לרוקן את המערכת קירור מנוזלים לחלוטין.

למלא מי ברז

להניע את המנוע, ולהמתין מספר דקות.

לרוקן שוב את המים.

ואז למלא מים יעודיים.

בהצלחה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הכל בוצע לא עזר.

חבל במצב הזה לדעתי למנוע לא נשאר הרבה זמן לחיות, למרות שהוא לא רק 8 שנים על הכביש.

עוד הצעות?

פורסם

תוציא את הרדיאטור, תפרקו את שתי הדודים(עליון ותחתון/שמאל וימין) ותכניס מקל לניקוי מקטרות, כן כן לניקוי מקטרות. זה כזה מקל אם שערות ותעביר אותו במסילות אולי זה יקל קצת ולא יפתור את הבעיה.

או שפשוט שיקח את האוטו למוסך ויבדוק מאיפה זה בא בדיוק.

המלצה שלי למוסך שמטפל בזה: מוסך דרעי ובניו, בצומת וולקן(קצת אחרי הסלקום) נמצא ברח' השיש 8

הטל' הוא 048723130

פורסם

אם הוחלפו כל המים במערכת לנוזל קירור אז הכל בסדר - הצבע זה מהלכלוך שנשאר .

עצה לפתרון הבעיה - תחליף כל כמה חודשים נוזל קירור , פעמיים שלוש והכל יעלם !

JDM :twisted:

פורסם
תוציא את הרדיאטור, תפרקו את שתי הדודים(עליון ותחתון/שמאל וימין) ותכניס מקל לניקוי מקטרות, כן כן לניקוי מקטרות. זה כזה מקל אם שערות ותעביר אותו במסילות אולי זה יקל קצת ולא יפתור את הבעיה.

או שפשוט שיקח את האוטו למוסך ויבדוק מאיפה זה בא בדיוק.

המלצה שלי למוסך שמטפל בזה: מוסך דרעי ובניו, בצומת וולקן(קצת אחרי הסלקום) נמצא ברח' השיש 8

הטל' הוא 048723130

אם אתה אכן מאיזור חיפה הייתי ממליץ על מוסך "טולדנו אגזוזים ורדיאטורים", אשר נמצא צפונית למשרד הרישוי, ליד צמיגי לידור. אתה מגיע מכיוון צומת וולקן, נכנס לכביש השירות של קרסו ומיד אחריו פונה ימינה.

פורסם

לא צריך לפרק רדיאטור.

מפרקים תרמוסטט.

מפרקים צינור תחתון לרדיאטור.

אם הרכב ישן (בעל ברז למערכת החימום הפנימי) - פותחים גם את החימום ברכב.

לוקחים צינור מים - וממלאים.

ממלאים עוד.

ועוד קצת.

עד שיוצאים רק מים נקיים.

מניעים את המנוע ל-20 שניות , כאשר הכל פתוח ,כדי שהמשאבה תוציא כמה שיותר מים מתוך המנוע.

סוגרים את הצינור.

מחזירים תרמוסטט.

ממלאים נוזל קירור.

מנקזים אוויר.

נוסעים לשלום.

• תוכן חדש...