Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Muzic4Ever כתב:

חייגתי לחברת התעופה למוקד ההזמנות. יש להם מושבים במחלקת תיירים. מחיר כרטיס 2100$ (!).

מעניין, המושבים האלו לא מופיעים באף מנוע חיפוש.

מנועי החיפוש נמצאים בדיליי מסויים לעומת אתרי חברות התעופה. זה מתבטא גם במחירים לא מעודכנים.

בכלל, ההמלצה הגורפת היא להזמיןמטיסות ישירות מהחברה, כי אם יש שינויים הרי שבמקרה הטוב המתווכים גובים עמלה (אפילו אם מדובר בהחזר כי הטיסה בוטלה), במקרה הרע הכסף נעלם כי חברת התעופה מפנה אותך למתווך והמתווך לא עונה או לא מעביר את הכסף.

אם בכל זאת אתה נזקק למתווך הקפד שיהיה כפוף לחוק ולבית המשפט הישראליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניסיון שלי שונה.

לרוב אצל המתווכים קיבלתי דילים יותר טובים ובפעמיים שהייתי אמור לקבל החזר קיבלתי (פעם אחת אמסלם טורס בלי שום ויכוח או בעיה ופעם שניה מ gotogate דרך הביטוח שלהם שלקח כמה שיחות ומייל אחד תקיף שהוביל לקבלת שיחה מאנגליה שבה נסגר הכל. במימוש הזיכוי נתקלתי בקשיים שנפתרו ברגע שגילינו שיש אתר עם סיומת com  ואחד co.il ולכל אחד הזיכויים שלו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 23.12.2022 בשעה 10:13, Night Driver כתב:

שישב על מנועי חיפוש הטיסות כל יום כל היום. יש סיכוי שפתאום יופיע מקום.

ושיחפש ביותר ממנוע אחד וגם באתר החברה.

בדיוק כמו שאמרת. ישבנו על מנועי החיפוש בשלושת הימים האחרונים ולבסוף הטיסה הופיעה. אמנם במחיר 1400$ לעומת 860$ שאנחנו שילמנו אבל כנראה שזה המחיר למי שנזכר ברגע האחרון..

בכל אופן, הוא הזמין במחיר הזה. לפחות הכרטיס כולל כבודה 30kg לעומת 23kg בשאר הכרטיסים.

תודה רבה עבור העצות המועילות!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תבדוק מה הזמין. גם מה כוללת הכבודה. יתכן מאוד שהיא מפולחת ל-7 ק"ג בקבינה ו'2ר ק"ג לבטן או משהו כזה.

@Night Driverאחרי הניסיון שלי במעקב אחר מחירי טיסות הסיכוי שזה ביזנס הרבה יותר נמוך מאשר שזה בשורה לפני המטבחון האחורי.

חברות התעופה מתמחרות מספר מסויים של מושבים בכל מחיר. ככל שמועד הטיסה מתקרב והמטוס מתמלא מחירי הטיסה עולים. דוגמה מניסיון אישי - לפני מספר שנים הזמנתי טיסה חודשיים מראש ב-350 דולר לכרטיס, כעבור חודש חשבתי לצרף את אחד הבנים והמחיר היה 700 דולר (בסוף הבחור לא רצה לבוא), מתוך סקרנות בדקתי יום לפני הטיסה, המיר היה 1000 דולר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה שנים טסתי לאיטליה וסגרתי 3 ימים לפני הטיסה בטורקיש (היחידים שהיה להם מקום). סגרתי בביזנס יותר זול ממחלקת תיירים באותה הטיסה ובאותו מנוע חיפוש.

פורסם

זו תופעה מוכרת והזויה. אני מנחש שהביזנס היה ריק והקוץ'מלא עד אפס מקום.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

תבדוק מה הזמין. גם מה כוללת הכבודה. יתכן מאוד שהיא מפולחת ל-7 ק"ג בקבינה ו'2ר ק"ג לבטן או משהו כזה.

@Night Driverאחרי הניסיון שלי במעקב אחר מחירי טיסות הסיכוי שזה ביזנס הרבה יותר נמוך מאשר שזה בשורה לפני המטבחון האחורי.

חברות התעופה מתמחרות מספר מסויים של מושבים בכל מחיר. ככל שמועד הטיסה מתקרב והמטוס מתמלא מחירי הטיסה עולים. דוגמה מניסיון אישי - לפני מספר שנים הזמנתי טיסה חודשיים מראש ב-350 דולר לכרטיס, כעבור חודש חשבתי לצרף את אחד הבנים והמחיר היה 700 דולר (בסוף הבחור לא רצה לבוא), מתוך סקרנות בדקתי יום לפני הטיסה, המיר היה 1000 דולר.

טרולי + 30 ק"ג לבטן המטוס. 

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תלוי גם עד כמה בטיסה יש נוסעים על חשבון חברות. בחברה שלי טיסה עד 4 שעות היא בתיירים ומעל 4 בביזנס. ולא משנה המחיר. מה שאומר שאני יכול לקנות כרטיס Y full fare במחיר פי שתיים מביזנס לדוגמא, אבל לא כרטיס ביזנס. 

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

זו תופעה מוכרת והזויה. אני מנחש שהביזנס היה ריק והקוץ'מלא עד אפס מקום.

כל מי שקנה ברגע האחרון קנה בביזנס. דווקא במחלקת הבקר היה הרבה מקום פנוי גם בטיסה מהארץ וגם בקונקשן.

לפני 1 דקה, garicho כתב:

תלוי גם עד כמה בטיסה יש נוסעים על חשבון חברות. בחברה שלי טיסה עד 4 שעות היא בתיירים ומעל 4 בביזנס. ולא משנה המחיר. מה שאומר שאני יכול לקנות כרטיס Y full fare במחיר פי שתיים מביזנס לדוגמא, אבל לא כרטיס ביזנס. 

אף פעם לא הצלחתי להבין את מדיניות המחירים שלהם ואני גם לא מנסה. מזמין מתי שאני כבר סגור סופית על זמנים בחברה עם השעות הכי מתאימות ובוחר אם ביזנס או בקר לפי ההפרש ומשך הטיסה.

פורסם
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

אף פעם לא הצלחתי להבין את מדיניות המחירים שלהם ואני גם לא מנסה. מזמין מתי שאני כבר סגור סופית על זמנים בחברה עם השעות הכי מתאימות ובוחר אם ביזנס או בקר לפי ההפרש ומשך הטיסה.

זאת מדיניות של החברות שממנות לך טיסה, לא מדיניות חברות התעופה. בחברות התעופה זה פשוט יחסית. יש כמות מוגדרת של כרטיסים לכל טיסה. ה-10 הראשונים ימכרו בקלאס x, ה-10 הבאים ימכרו יותר יקר וכך הלאה. לפעמים אם רואים שטיסה לא מתמלאת, פותחים עוד מכסה של כרטיסים מוזלים. אותו הדבר עם ביזנס. יתרה מכך, על פי ניסיון עבר בנתיבים מסוימים, במטוס של 250 מקומות ימכרו גם 300 כרטיסים, בגלל כמות גדולה רגילה של no show (לדוגמא בטיסה מניו יורק בימי רביעי יודעים שאנשים רבים לא מגיעים לטיסה) ואז אם מגיעים יותר מתחילים לחפש להוריד אנשים מהטיסה על אוברבוקינג.

כל מה שכתבתי למעלה נכון ללגאסי, לא ללאו קוסט.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Muzic4Ever כתב:

טרולי + 30 ק"ג לבטן המטוס. 

גם כאן יש הפתעות

כשנסעתי לטיול בסין לפני 5 שנים אל על הקציבו בהלוך (להונג קונג) מזוודה  אחת של 23 ק"ג, בחזור (מבייג'ינג) 2 מזוודות. אף אחד לא האמין והיה קשה לשכנע, אבל בסוף כמעט כולם קנו לפחות מזוודה נוספת אחת ומילאו בקניות. זה היה כרטיס זול של קבוצות (נדמה לי שנקרא G). לך תבין.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

היינו ברומניה בין ה- 17-21. רצינו להזמין הרבה קודם, אבל ההזמנה תמיד נדחתה מסיבות כאלו ואחרות. בסוף כשכבר רצינו להזמין הקטנה חלתה, ועד שביקרה רופא, עשתה בדיקות דם וביקרה שוב רופא היה חמישי בערב. הזמנו בחמישי בערב, בשבת בבוקר היינו כבר על הטיסה.

המחירים נעו ונדו בלי הגיון כלשהו. הכי זול לבוקרשט בתאריכים האלה היו כ-5 ימים לפני הטיסה, ב- 19 כשהזמנו היה כ- 2100 ש"ח לחמישה כרטיסים, יקר בכ- 400 ש"ח מהכרטיסים הכי זולים שראינו.

הושבה + 2 מזוודות יותר מהכפילו את המחיר, הגענו ל- 4,300.

טיסה בוויז אייר, יצאה בזמן מישראל, נחתה קצת לפני הזמן, ביציאה מבוקרשט איחרה בכ-25 דקות. הטיסה היתה מלאה אבל נוחה.

פורסם (נערך)

אני מוסיף.

לא רוצה להיתקע עוד שבוע בלי שום כיסוי להוצאות.

עריכה: אני מחוסן 5 פעמים ומחלים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

• תוכן חדש...