Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מישהו יודע מה זה Wet Handling במבחני רכב, וכנ"ל Dry Handling. יש גם מרחק בלימה, שזה ברור כמובן מה הכוונה.

למשל כאן: https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

כמו כן - Flat On Tyre, זה משמעותי מבחינת בטיחות, אם קורה פנצ'ר? או שאפשר כך או כך לנסוע על צמיג מפונצ'ר בלית ברירה, מקסימום להחליף אותו.

ובעניין נוסף, אחרי התייעצות כאן ואפשרויות שונות שעלו, החלטנו על 4 צמיגי Falken Ze310  לסיאט טולדו 215/45 R16, רכב משפחתי שנוסע פחות מ 10K ק"מ בשנה. אבל יש לי מחשבות נוספות.. אולי עדיף Continental CPC 2. אני מתכוונת בעיקר מבחינת בטיחות, אחיזה בכביש (למרות שהם די השתוו במבחן שצירפתי למעלה, אבל אני מבינה שזה נחשב ליגה אחרת).  ברור לי ההפרש במחיר, אבל עוד מעט ינהג ברכב גם הבן שהוא נהג חדש, וגם אנחנו מתכננים נסיעה מהצפון לאילת, אז הדבר האחרון שאני רוצה להתפשר עליו זה בטיחות. מי יכול לעזור לי להבין על מה אני מתפשרת כשאני בוחרת בפלקן במקום הקונטיננטל. אמנם הזמנתי, אבל יכולה עדיין לשנות.

המון המון תודה!

• תוכן חדש...