Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפעמים כאשר אני מגיע למלא אוויר בתחנת דלק, אני מחבר את ידית המילוי לונטיל בצמיג והאוויר רק בורח מהצמיג.
אני מחליף למדחס אחר או תחנה אחרת ושם הכל תקין.
אחרי זמן מסויים לפעמים מתקנים את זה באותו המדחס.

מה הבעיה שגורמת לבריחת האוויר ואי המילוי ?   השסתום בידית לא מוברג עד הסוף ?
מברג ונטיל יכול לפתור את זה ?

עריכה אחרונה על ידי beatman1
פורסם

בוקר טוב

כשאין אוויר בצינור מילוי של  מתקן לחץ אוויר בתחנת הדלק, 

והלחץ אוויר אצלך בצמיג גבוה יותר,

הוא פשוט יוצא אל הצינור בלי הלחץ , ואתה פשוט מרוקן את הצמיג שלך מאוויר.

זה קורה בדרך כלל כשבתחנת הדלק לא מפעילים את מדחס לחץ האוויר.

פורסם

הרבה פעמים ידיות המילוי מושארות על האספלט, נדרסות ומתעוותות. לכן בחיבור הראשון לצמיג אני ערני ואם יש בריחת אויר אני בורח מהמשאבה ומחפש אחרת (ברוב התחנות יש רק אחת, אז מחפש תחנה אחרת). היה לי מקרה יותר חמור - הידית גרמה לשבירת הוונטיל ולבריחת אויר גם אחרי הניתוק. למזלי הצלחתי לכסות את הוונטיל עם כיפה ונסעתי 200 מ' על 7PSI לצמיגיה הסמוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני מילוי אוויר לחץ על הפין המרכזי בידית המילוי, אם יוצא אוויר המתקן תקין, אם לא, עזוב. 

על מנת להיות בטוח יותר, לחץ על הפין במשך זמן ממושך מעט ובדוק אם את שומע את מנוע הקומפרסור מופעל.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתמול למשל חיברתי ידית של עמדה אחת מתוך שתיים, ברח אוויר מהצמיג, לא היה ניפוח.
עברתי לעמדה השניה ליד, היא עבדה מעולה, הקומפרסור של התחנה דחס אוויר.

אז זאת בעצם בעיה רצינית בעמדת האוויר ולא ניתן לפתרון באמצעות מברג ונטיל ?

• תוכן חדש...