Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי, הפעם הקודמת שהתעסקתי עם קניית רכב הייתה לפני שנתיים, אז היה פשוט מאד להסתכל על המחירון, לבצע שקלול לפי נתוני הרכב ולדעת מה המחיר פחות או יותר. 

אני מחפש עכשיו להחליף לרכב 7 מקומות ונראה שכבר אין שום משמעות לשקלול. בכל מקום שאני מחפש מציגים את המחיר מחירון הראשוני (יצחק לוי) לפי שנתון ללא שקלולים ועל סמך זה נגזר המחיר. בשוק הפרטי עוד מעיפים למעלה את המחירים בלי פרופורציה. 

אז באמת אין יותר משמעות לשקלול הזה או שפשוט כולם מעלים מעל המחירון ב20-30 אחוז? ואז יוצא שאני מחזיק רכב שבמקרה תאונה חלילה אני מאבד 30 אחוז מסכום הרכישה בגלל שמה שמבוטח זה המחיר מחירון?

פורסם

השוק כיום בעייתי, ולכן מבקשים מעל המחירון.

אך בתור קונה, עדיין הייתי משלם מעל רק לרכב ששווה את זה.

לגבי הפסד במקרה תאונה, אכן גם פה יש בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

20-30% מעל המחירון ממש תלוי לאיזה רכב ובאיזה מצב (ובכל מקרה נראה לי שהגזמת קצת),
בגדול רכב תקין ובמצב טוב משלמים היום כמה אלפים מעל המחירון - זה השוק היום

עדיין עם סבלנות אפשר למצוא רכב מצויין נתונים טובים עם בעלים שמבקשים מחירון בלבד.

פורסם

קח בחשבון שרכב 7 מקומות,

הוא הרבה יותר נחשק,

ולכן משלמים עליו יותר מהמחירון,

והרבה יותר,

חבר מכר עכשיו טיוטה פריוס פלוס שנקנתה בזמנו יד שניה 0 ק"מ ,

שנת 01/2019 עם 80 אלק"מ,

ב123 אלפש"ח,

זה הרבה מאוד מעל המחירון,

אבל זה 7 מקומות אז זה נחשק.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

כמי שנמצא באותה בעיה של חיפוש רכב 7 מקומות סביר במחיר סביר

הגעתי למסקנה שלא משתלם לרכוש בתקופה זו רכב השוק ממש לא שפוי 

20% מעל מחירון זה מחיר אחרי משא ומתן גם בחברות הליסינג וגם מול אנשים פרטיים

משתלם לעשות עסקת ליסינג פרטי כך לפחות אין את ההפסד במכירת הרכב בעתיד ולא במקרה ביטוחי 
 היום לרכוש רכב כזה זה ממש מתסכל 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...