Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה קורלה 2012 נגנב קטליטי הוחלף על ידי ביטוח,
אחרי חצי שנה נדלקת נורת חמצן קטליטי  P0137, המוסך-ביטוח אומר המנוע לא נקי המוסכניק משמיע לי שיש רעשים מהממיר ולטענתו שבור + חישן לא על הממיר עצמו אלא עשו הארכה. המוסכניק מוכן לנקות מנוע אבל לדעתו חבל על הכסף שלי כי שומעים רעשים מהממיר הקטליטי (גם אני שומע, הוא לא מדמיין).
1) האם יתכן שתחליפי ביטוח כל כך זול שאחרי חצי שנה כבר נשבר
2) איך אני בטוח מי הגורם לבעיה בלי לבזבז זמן וכסף מיותר
תודה
פורסם

1. לא יודע אם זה קשור לזול או לא - אבל בהחלט ייתכן שזה חלק שכשל אחרי חצי שנה. 

2. אם תנקה את המנוע והנורה נשארת המוסך של הביטוח מוכן להחליף לך את הממיר? ולהחזיר לך את הכסף על הניקוי? 

כי יכול להיות שמבחינתו אין אחריות יותר. ואז גם אם תנקה והבעיה עדיין מהממיר הם יגידו שהם לא לוקחים על זה אחריות.

תראה אין פה פתרון קסם. 

ברור הרי שהכי נוח וקל היה לך שהמוסך ביטוח היה מחליף את הממיר ושוב - ואם הבעיה הייתה נפתרת - זהו ואם לא היית יודע לחפש במקום אחר.

אתה צריך ללכת במסלול אחר שיגרום לך לבזבוז זמן וכסף.

אתה יכול לקבל חוו"ד של מוסך או שמאי ולתבוע את המוסך בתביעה קטנה.

אתה יכול לתקן ולהוכיח שהבעיה נפתרה ושוב לתבוע את המוסך.

אתה יכול לסגור איתם שתבצע ניקוי ואם זה לא פותר את הבעיה אז שיחליפו ממיר וישלמו/לא ישלמו על הניקוי.

פורסם
לפני 6 דקות, Nakamichi כתב:

אתה צריך ללכת במסלול אחר שיגרום לך לבזבוז זמן וכסף.

אתה יכול לקבל חוו"ד של מוסך או שמאי ולתבוע את המוסך בתביעה קטנה.

אתה יכול לתקן ולהוכיח שהבעיה נפתרה ושוב לתבוע את המוסך.

אתה יכול לסגור איתם שתבצע ניקוי ואם זה לא פותר את הבעיה אז שיחליפו ממיר וישלמו/לא ישלמו על הניקוי.

נראה לי שאבחר את המסלולים שלך כי צריך את הרכב, נערב את סוכן הביטוח קודם. תודה

• תוכן חדש...