Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנגדנו לשלם עד שרואים את האוטו, בדיעבד החלטה חכמה מאוד והמקדמה הייתה 2000 שקל.

לא יודע לגבי ידיים כי כן הוציאו רישיון על שמנו ואפילו כבר עשינו ביטוח אין לי מושג.

אם אני אקבל את ה2000 שקל בחזרה ולא אשמע ממנו מילה אני אוותר על זה כבר אבל אם יהיו בעיות אני אמצא את האחרים שהזמינו ואודיע להם גם.

פורסם

התקשרתי ליבואן הרגיל של טויוטה סתם כתקווה אחרונה והתבשר לי שיש רשימת המתנה של שנה וחצי ליאריס ההיברידית.

אז בסוף הוחלט על מאזדה 2 שהזמינות שלה הרבה יותר טובה (שבועיים).

פורסם

הטענה שהיבואן המקביל לא יודע מה האבזור של הרכב היא מגוחכת. במערכות היצרן, ניתן לדעת לפי מספר שלדה מה האבזור המדויק של כל רכב, ברמה של האם יש או אין מצית ומה המידה של הגלגל הרזרבי. גם אם ליבואן המקביל אין גישה למערכות הללו (שאצל חלק מהיצרנים הינן פתוחות לציבור וחלק דורשות מנוי בסכום סביר) אז לגורם ממנו הרכב נקנה (כזכור, דילר של היצרן) יש יכולת לברר זאת. אני גם סמוך ובטוח שהיבואן המקביל דואג לברר מה רמת הגימור המדויקת לפני שהוא רוכש את הרכב ומסכם מחיר.

הדיסקליימר של היבואנים לפיו ניתן לשנות את המפרט לא מחזיק מים. לאחרונה אף בעלי רכב מסוים קיבלו פיצוי בתביעה ייצוגית בגין העובדה הסופר-מהותית לפיה תא הכפפות ברכב לא היה בעל מפתח, למרות שבמפרט צוין שיש ברכב תא כפפות ננעל...

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

התקשרתי ליבואן הרגיל של טויוטה סתם כתקווה אחרונה והתבשר לי שיש רשימת המתנה של שנה וחצי ליאריס ההיברידית.

בשבוע שעבר נאמר לי בחולון שהצפי הנוכחי ליאריס הוא אוגוסט. אבל לא ירדנו לרזולוציית המנוע, יתכן שהתכוונו לבנזין. בכל מקרה למי שרוצה את האוטו בקרוב זה לא רלוונטי. 

פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 06:44, Shab00 כתב:

יש כזה ביקוש עצום להיברידי שהתחילו להציע גם את הדגם הרגיל בייבוא מקביל?

https://www.facebook.com/331174613949615/posts/1541009242966140/

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 18.2.2022 בשעה 17:04, nepet כתב:

לא עונה על השאלה אבל לדעתי צריך לקנות משהו שאחרי העסקה יישאר לך טעם טוב ולא תרגיש שדפקו אותך . ואם יש קייס , תלך לתביעות קטנות ? יש לך זמן פנוי ? אם אקנה רכב חדש אעדיף לשלם עוד כמה אלפים בודדים ליבואן ולא להתעסק בקטנות . אין לי סבלנות לזה וזה ממש מרגיז אותי .

לפני אי אלו שנים, ההורים שלי ביצעו הזמנה מיבואן רשמי לרכב במועד ההשקה שלו (עוד לא היה בארץ, גם לא היה באולם התצוגה).

הבטיחו כיוון חשמלי לדוושות - זה קנה את אמא שלי שנמוכה ממגאסי בוגס.

נחש? הרכב הגיע בלי זה (ובלי עוד כמה דברים) - כאמור יבואן רשמי.

• תוכן חדש...