Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 50 אלף ש״ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח אם תחוו דעה בנוגע להתלבטות שיש לי - אני חייל, וברשותי עומד תקציב של 50000, ואני מתכנן לקנות רכב לצורך נסיעה יומיומית לבסיס, ובסופשים. אני מחפש רכבים לא גדול, סוגי סופר מיני למיניהם (או גיפים קטנים כמו ג’וק). ההתלבטות שלי היא האם עדיף לקנות רכב עמיד בסכום של 50000, או לקנות רכב זול יותר, ב30000 בערך, אבל שישאר לי קצת כסף בצד לטיפולים ולפנאי. 

בחמישים אלף, מצאתי הונדה סיויק האצבק החדשה, שנת 2014, יד 2, עם קילומטראז נמוך. לעומת זאת, יש רכבים של רנו קליאו דור 4, שנת 2014 גם, בסכומים של 30000. שמעתי שברנו יש בעיות בגיר? האם זה נכון או שזה בגדר סטיגמות בלבד?

בכל מקרה, אשמח אם תציעו רעיונות גם לרכבים אחרים.

תודה רבה לעוזרים! 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעה, arthurkart כתב:

שמעתי שברנו יש בעיות בגיר? האם זה נכון או שזה בגדר סטיגמות בלבד?

בעיות ברנו אינן בגדר סטיגמות, למרבה הצער.

ישנן תביעות ייצוגיות בגין הגיר ברנו וניסאן מדגמים שונים: https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/H1cL1Mh11U

בנוסף, תביעה לא פחות חשובה נגד מנוע הטורבו 1.2 4 בוכנות שלהם, שמהווה את עיקר המכירות בקליאו שבתקציב שלך, וכל עוד לא נפסק לטובת התובעים הייתי נזהר מלהתקרב למנוע הנ"ל.   https://thecar.co.il/תביעה-ייצוגית-נגד-רנו-וניסאן-מנועי-ה-1-2-ל/

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אם כבר קליאו, הייתי מחפש (אם רלוונטי עבורך) את הדגם הידני עם מנוע 0.9T.

המנוע לא נחשב בעייתי ואתה נמנע מהסיכוי לבעיות גיר.

עדיף שישאר לך כסף בצד ליישור קו, ביטוח (שאני מניח שיהיה לא זול כיוון שאתה חייל, אז אני משער שאתה צעיר יחסית ואין לך הרבה שנות ניסיון, מה שישפיע על מחיר הביטוח) ותחזוקה שוטפת ו\או בלת"מים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי רוכש רכב באזור ה 30 אלף ומשאיר בצד סכום לתיקונים/ביטוחים/טיפולים.

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 27.1.2022 בשעה 11:35, הלוחש למכוניות כתב:

ישנן תביעות ייצוגיות בגין הגיר ברנו וניסאן מדגמים שונים: https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/H1cL1Mh11U

לגבי הבעיות בגיר, זה תקף גם לרכבי ניסאן גוק?

האם אתה ממליץ על ניסאן גוק?

בתאריך 27.1.2022 בשעה 13:45, yulianx כתב:

הייתי רוכש רכב באזור ה 30 אלף ומשאיר בצד סכום לתיקונים/ביטוחים/טיפולים.

ידני מתאים?

זהו, לצערי לא עשיתי ידני (מתחרט על זה כל כך), ולכן אני מוגבל לרכבי אוטומט בלבד.

לאחר התלבטות, אני מסכים אתכם שעדיף לקנות רכב זול יותר, כדי שישאר תקציב בצד.

בכל אופן, יש לכם המלצות לרכבי אוטומט אחרים בתקציב של כ-35 אלף?

פורסם

גם בגוק הייתה בעיה בגיר, אותו גיר.

ב35 אלף הייתי בודק סוזוקי סוויפט או מזדה 2 שתהיה זריזה יותר ברמת אבזור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בג'וק יש תיבה רציפה, לא רובוטית כפול מצמדים (ליתר דיוק יש כפול מצמדים, אבל לא בשנתונים שרלוונטיים לפות"ש).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...