Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני מניח שזה המקום להצהיר בראש חוצות שאגיע לתערוכה ככל הנראה ביום רביעי.

אשמח לפגושכם!

קרוב לוודאי שאהיה הדביל היחידי בתערוכה שיתהלך בחולצה המצולמת לעיל, אז אנא אם במקרה ראיתם אותי, גשו להגיד שלום.

בתקווה לראות ולהכיר כמה חברים,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז הייתי היום בתערוכה והיה די נחמד... לא הרבה יותר..

הדבר היחיד ששווה לומר הוא שהיא מאורגנת לא רע בכלל ובאופן מקצועי...

אה ובקשר לסימולטור ראלי של האיבו. דווקא כיף מאוד.. הם ממש השקיעו. אתה יושב בתוך איבו ראלי קאר אמיתית לחלוטין עם הילוכים והכל ואפילו הקפיצים זזים בהתאם למהמורות בכביש הוירטואלי של גראן טוריסמו 4. הבעיה היא שכל סיבוב הוא 3 וחצי דקות בלבד. אתה מחכה במקרה המאוד טוב 45 דקות ובד"כ בערך שעה וחצי... אז זה לא חד משמעית שווה את המאמץ... ולכל הפעוטים: חייבים רישיון נהיגה בשביל זה.

חוץ מזה אין הרבה מה להגיד.. תערוכת רכב רגילה עם אטרקציות בודדות שהן הב.מ.וו m5/6 ואולי האודי פייקס פיק... ומופע ראווה של רכבי שטח שונים שעשה רושם די פאטתי.. סתם פרסומת מוגזמת...

בכל אופן אני שמח שהלכתי.. היה שווה. :smile:

עריכה: אני באמת מצטער מעומק ליבי אבל לא באתי עם חולצת קארזפורום. וגם לא ראיתי אף אחד עם החולצה. נו טוב..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
כל הכבוד שחף !!! יצא יפה.

אחלה רעיון לדעתי כל מי שנוסע לאוטו ויותר שישקיע 10 שקל או פחות על חולצה וידפיס לו את הלוגו .

איזה 10 שקל לי עלה לעשות בוקסר 32 שקל שזה 20 שקל בוקסר 12 שקל ניר שאפשר להדפיס ואז לגהץ....
פורסם

עריכה: אני באמת מצטער מעומק ליבי אבל לא באתי עם חולצת קארזפורום. וגם לא ראיתי אף אחד עם החולצה. נו טוב..

אל תדאג, אני כבר ציינתי שככל הנראה אהיה הדביל היחידי המצוייד בחולצה שכזו.

איזה 10 שקל לי עלה לעשות בוקסר 32 שקל שזה 20 שקל בוקסר 12 שקל ניר שאפשר להדפיס ואז לגהץ....

אני הבאתי גופייה פשוטה שלי לחנות המדפיסה על חולצות, העלות היא 30 ש"ח.

אם הייתי יודע מאיפה להשיג נייר להדפסה שכזו העלות הייתה שלו בלבד.

לדעתי, גם 30 השקלים הללו הם לא כה הרבה בשביל חולצה שניתן ומומלץ להגיע איתה לכל המפגשים הקשורים לפורום.

חג שמח,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
איזה 10 שקל? לי עלה לעשות בוקסר 32 שקל, שזה 20 שקל בוקסר ו-12 שקל נייר שאפשר להדפיס ואז לגהץ....
קצת פיסוק לא יזיק.

בכל אופן, אני הייתי בתערוכה היום, לא ראיתי אף סממן של הפורום, גם לא עלי... לא רציניים אנחנו. חאפרים.

dirty old man

need love too

פורסם
קצת פיסוק לא יזיק.

בכל אופן, אני הייתי בתערוכה היום, לא ראיתי אף סממן של הפורום, גם לא עלי... לא רציניים אנחנו. חאפרים.

לאו דווקא, אולי בדיוק אנשי הפורום הם אלו שלא ישקיעו כסף בכדי לראות מכוניות חדשות שמופיעות באולמי התצוגה, מערכות סטריאו שנמצאות בחנויות האודיו ו"חידושים" שגם ככה אפשר להשיג בכל חנות שיפורים, 4X4 וכו'...

יבואני הרכב והמציגים משלמים הון בכדי להציג שם, תערוכה כזו צריכה להיות בעלות סמלית ומתוך אינטרס של המציגים למשוך לקוחות פוטנציאלים, להבדיל ממה שבפועל, מגיעים עם ציפייה ויוצאים עם ציפית.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...