Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שלי יש את הגרסה הכי ישנה בארץ, 1.3.3.1, ואני חייב לציין שתקלות לא חסרות איתה ולא רק בשעון ושיחה.

אך מודה שהתייאשתי ועד שאני מעיף את האוטו אני לא מתכוון כבר לפנות שוב לשירות אחרי עשרות פניות, או להתעסק איתה יותר.

פורסם

מעניין. לגבי השעון זה רק קורה בתת קרקעית ? 

הטיפול כל 30 ...זה כן מה שפורד ממליץ לפחות בצרפת...אבל ממה שהבנתי מנציג...פשוט התלוננו במוסכים...שלא יראו את הרכבים... ואז שינו.

פורסם
לפני 33 דקות, also01 כתב:

מעניין. לגבי השעון זה רק קורה בתת קרקעית ? 

הטיפול כל 30 ...זה כן מה שפורד ממליץ לפחות בצרפת...אבל ממה שהבנתי מנציג...פשוט התלוננו במוסכים...שלא יראו את הרכבים... ואז שינו.

זה לא חייב להיות תת קרקעי. בכל סוג של חניה מקורה אין קליטת GPS והשעון מתאפס מייד.

פורסם
לפני 26 דקות, also01 כתב:

@wildlands2019 ניסית לפנות למרכז שירות אחר ? אני בדרום בעיני מטפלים ממש יפה לכל שאלה,בעיה, יש לי מענה. 

חבל להשאר עם התחושה הזאת.

פניתי דרך הפייסבוק,

פניתי דרך המוסך,

פניתי דרך אתר פורד ישראל,

פניתי דרך אתר דלק מוטורס,

אין לא דובים ולא יער,

זה לא עניין של להישאר עם התחושה הזו,

זה פשוט אין עם לדבר, פניתי עשרות פעמים תמיד אמרו שיחזרו וידאגו, וזה אף פעם לא קרה, ואני רואה שזה סתם גורם לי לשרוף עצבים וזמן, הייתי במוסך סביב ה5 פעמים, הגעתי למסקנה שאני נשאר עם האוטו איך שהוא ולא מבזבז שניה יותר על התקלות שלו, רק אטפל בזמן ושלא ייתקע לי, וזהו, עד שאעיף אותה ואתקדם לרכב הבא.

פורסם

גם לי יש את הגרסה הזאת, 1.3.3.1 ושני אתרי פורד (בריטי וגרמני) אומרים שזאת הגרסה האחרונה עבור מספר ה-VIN שלי. ממש מוזר.

בעיית השעון קיימת גם כשחונים בחוץ, רק שלוקח הרבה פחות זמן לשעון לחזור לעצמו כשמניעים את האוטו מחדש. כבר למדתי להסתדר עם זה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בטיפול השנתי של הרכב בקשתי פתרון לבעיית השעון המתאפס. אחרי 4 שעות במוסך קיבלתי שעון שלא מתאפס מתחת לבית או בחניון וברוב המקרים (90%) מראה גם שעה נכונה בהתנעה. היו לי כמה פעמים שהשעון הראה מספר אקראי שלא 

היה קשור למציאות. בכל אופן זה כבר טוב יותר מהמצב הקודם.

• תוכן חדש...