Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

סתם רציתי לשתף אותכם בשידרוג שעברה המערכת שלי.

בנוסף הקומפונט הוחלפו ממורל מילניום5.25 לפוקאל פוליגלאס165V (הדלתות עברו איטום וגם הדגשה של דבק חם במקומות רגישים). בנוסף נבתנה תיבה מתאימה לסאב האלפיין. וכל חוטי הRCA שודרגו לסידרה הסגולה של רוקפורד וגם הולחמו חוטים קצרים חדשים בין המגבר לקרוס.

בקשר לשינויים באיכות: פשוט מדהים. החבילה הסופית, התוצר - פשוט מדהים לדעתי. מזמין אנשים לתת חוות דעת.

אני מאוד נהנה.

מה דעתכם?

Before.jpg

After.jpg

Sub.jpg

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

איך הפולי גלאס אתה מרוצה מהם?

אני מתלבט עליהם או על פייז קשות אני בדילמה קשה...

אמרו לי זה רמקול מאוד אודיו פילי לא מתאים למוזיקה שחורה ולטראקים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
איך הפולי גלאס אתה מרוצה מהם?

אני מתלבט עליהם או על פייז קשות אני בדילמה קשה...

אמרו לי זה רמקול מאוד אודיו פילי לא מתאים למוזיקה שחורה ולטראקים

הם ינגנו כל מה שאתה תזרוק אליהם, אבל הם נוצצים בדברים יותר מפורטים ושקטים.

פורסם

תתחדש :)

לכל מי שהתמרמר מכך שנעלתי לו ת'רד שהוא פתח על רכיב חדש - ככה צריך להעלות ת'רד. תמונות וקצת חוות דעת על איך זה נשמע. לא בקשתי לכתוב מגילות אלא רק טיפת השקעה כדי שיהיה מעניין.

פורסם

דבר נוסף ששמתי לב אליו במהלך ההתקנה הוא הבדלים בין חוטי RCA.

במקור הגעתי להעניין כאשר הייתי צריך לעשות חיבורי RCA קצרים במיוחד מהמגבר לקרוס אובר האקטיבי. אני לא רואה לנכון לקנות חוטי RCA באורך מטר כי זה ארוך הרבה יותר מדיי (אני צריך בערך 10ס"מ) וגם כי איכותיים עולים כסף, כידוע.

היה בביתי הקט קבל קרוע בחלקו אשר התאים למשימה. כל מה שנותר זה להלחים את הConnectors וזהו (זה ארוך יותר ממה שזה נדמה).

לסיפורינו: בתחילה עשיתי את התהליך על בסיס חוטי RCA זולים מאוד (הסוג שניתן למצוא בACE\HOME CENRTE ב30-50ש"ח). התוצאה: רעש אלטרנטור בלתי נסבל, למרות שזה בסך הכל באורך 10ס"מ.

שוב נאלצתי להלחים הכל מחדש. הפעם עשיתי את זה מחוטים הרבה יותר איכותיים עם כמה רמות סיכוך.

התוצאה: שקט. רק המוסיקה בוקעת בלי תוספות לא רצויות.

המטרה שאני כותב את זה היא שאני משוכנע שאנשים כמוני אינם באמת יודעים מה זה בעצם קבל איכותי ומה זה אחד שהוא אינו איכותי שהריי הם לא עד כדי כך שונים כלפי חוץ.

להודעה את מצטרף תמונה של חוט איכותי יחסית (למרות שהרוקפורד שברשותי מכילים שיכבה נוספת כך שהם עוד יותר איכותיים). ניתן לראות את המקור עצמו בתוך בידוד עבה, מסביבו נייר כסף ומסביב לזה עוד בידוד. בניגוד לזה בחוטים הלא איכותים היה רק חוט בידוד ומקור אחד לצד האחר.

תמונה של החוט הלא איכותי אני אביא בהמשך היום או מחר.

qwire.jpg

• תוכן חדש...