Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט אוטומטית שנת 94 עם הזרקת דלק.

הבאתי את הרכב למוסכניק באופן פרטי עקב נזילה במחזיר שמן אחורי.

המוסכניק החליף מחזיר שמן אחורי וגם החליף רצועת טטימינג ובנוסף ביצע ניקוי הזרקת דלק ( עם K44) ושם ממיס חלודה במקום המים הירוקים .

הוא החזיר לי את הרכב עם 0 דלק. לא הייתה טיפת דלק. הרכב השמיע קולות של סטרטר קצץ גימגם לפעמים ושבק.

הוא הגיע אליי שם לי 5 ליטר דלק וגם אז הרכב לא התניע ואז במשך 15 דקות ניסינו להתניע תוך כדי שהוא מרסס כל מיני חומרים במכסה מנועץ

בסופו של תהליך הרכב נידלק . אבל עם נורת אזהרה של CHECK ENGINE. המנורה הזו לא דלקה לפני והוא אמר שהוא יבדו את זה ואם זה קשור לתיקון שלו הוא יתקן ואם לא אז אני אשא בעליויות של החומרים לפחות. העיניין הוא שאני הבאתי לו את האוטו במצב מצויין וקיבלתי רכב עם בעיות.

נוסף על כל זה אחרי שנסעתי ברכב 10 דקות נישמעו רעשים במכיוון המכסה מנוע ואז החלטתי לא לנסוע איתו לבדוק אותו בבוקר.

למרת בבוקר ( היום) אני מגיע לרכב והוא לא מתניע . מה עושים??

פורסם

מזמינים גרר (בהנחה שיש לך ביטוח גרירה) ומחזירים אותו אחר כבוד למוסך שטיפל בו.

אני בטוח שאתה והמוסכניק תוכלו להתפשר על איזה טיפול בחינם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני הייתי חוזר למוסך ומסביר לו בצורה יפה שהוא קיבל רכב תקין חוץ מבעיה במחזיר שמן אחורי שהוא

התבקש לתקן וכעת הרכב לא מניע

ושאתה דורש שהרכב יחזור לתקינותו ללא כל עלות ולא תאלץ לתבוע אותו בבית משפט על עוגמת נפש

וביזבוז זמנך היקר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קודם כל !

לא מחזירים רכב ללא דלק !!!

אצלי כאשר נגמר הדלק, המוסכניק מילא ב50 ש"ח, וכמובן חייב אותי על כך, אבל לא השאיר אותי ללא דלק!!! זה מסוכן למשאבה!

בנוסף , יש לבדוק חשש להרכבה לא נכונה של הטיימינג ! (אמרת שהוא החליף)

ובנוסף, שלא יעבוד עליך, נורת ה CHECK ENGGINE לא נדלקת סתם , כנראה שיש משהו, שבטח לא אתה גרמת לו! ואל תתן לו לגרום לך לחשוב כך !

פורסם

קודם כל אני הבאתי לו את הרכב עם קצת יותר מרבע טנק.

דבר שני הבעיה שלי היא שלא מדובר במוסך אלא בשכיר שעושה גם עבודות פרטיות ( אח של מישהי שאני מכיר).

הוא הגיע אליי היום וראה שהסיבה שהרכב לא התניע הוא במערכת הזרקת דלק שבמקום להזריק דלק למנוע זורקת כמעט את כל הדלק לצינור עודפים. אז הוא עשה לי תיקון פרוביזורי ( סתם את הצינור עודפים ועכשיו מגיע דלק למנוע).

הבעיה שלי היא שהוא טוען שאני צריך להחליף את כל המערכת הזאת , שאני מעריך את העלות שלה בכמה אלפים.

אני חייב לציין שהרכב הגיע אליו תקין , נסעתי בסדר גמור, והוא טוען שהייתה בעיה במערכת לפני וזה לא קשור לניקוי שהוא עשה למערכת. כמו כן גם עכשיו הנורה עדיין דולקת ואת זה הוא אמר שהוא יבדוק בעוד כמה ימים .

מה דעתכם אחריותו או לא?

פורסם

גם אם זו אחריותו אין לך מה לעשות.

הלכת למוסך "רחוב" ואין לך אחריות על התיקון או משהו, מצטער להגיד לך אבל נדפקת וכמו שאומרים "הזול יצא יקר".

מקווה שלא תעשה טעויות כאלו בעתיד.

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אתה יודע מה אומרים? מי שמנסה לחסוך משלם פעמיים. אם היית עושה את העבודה במוסך מסודר היו נותנים לך אחריות ואני די בטוח שזה גם לא היה קורה. עכשיו חבר של אח של דודה של שכנה שלך לא ירצה לשלם מכספו הפרטי לתיקונים שכנראה הוא גרם להם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה מה שקורה כשמתקנים רכב (וכל דבר אחר) אצל חאפר.

הוא גם לא מקצועי, גם לא אחראי ב 100% לעבודתו וגם קשה לכפות עליו אחריות ושרות טובים.

ספציפית למקרה שלך, יש להתחבר עם מחשב/סורק אבחון אל מחשב נהול המנוע וקרוא התקלה/ות הרשומים בו ולפי זה לפעול (יש לו מחשב/סורק?).

בברכה - רפי לין

פורסם
זה מה שקורה כשמתקנים רכב (וכל דבר אחר) אצל חאפר.

הוא גם לא מקצועי, גם לא אחראי ב 100% לעבודתו וגם קשה לכפות עליו אחריות ושרות טובים.

ספציפית למקרה שלך, יש להתחבר עם מחשב/סורק אבחון אל מחשב נהול המנוע וקרוא התקלה/ות הרשומים בו ולפי זה לפעול (יש לו מחשב/סורק?).

בברכה - רפי לין

כן הוא אמר שנתחבר עוד כמה ימים למחשב ונבדוק למה הנורה עדיין דולקת.

אבל עדיין נשארתי עם הבעיה של מערכת הזרקת הדלק שלטענתו הוא לא אחראי עליה והוא טוען שאני לא מבין טכנית את הסיטואציה ולכן אני מאשים אותו.

פורסם

בעניין מערכת ההזרקה-

איך שלא נסובב את זה הוא ניסה לנקות אותה ב K44... אני מניח שבאינפוזיה...

אז בכל מקרה הוא אחראי על העניין- ונשמע הגיוני שיש קשר בים התקלה לטיפול במערכת זאת.

אינני מכיר את ההשלכות שעלולות להיווצר מטיפול ב K44 במנוע מאוד מלוכלך עם משקעים....

ובהחלט יכול להיות שמשהו נסתם בשל הטיפול.

פורסם

שלום רב

א. לרכב יש בעיה ויש לפתור אותה ע"י מכונאי בעל ידע ואמין

ב. תנסה לבדוק אים הבחור הזה הוא כזה ( האם הוא מראה מקצועיות או "מגשש באפלה ") אים רואה אתה שהוא לא מקצועי תומר לו שאתה מכניס את הרכב למוסך לאיתור ופתירת התקלה +בדיקת תקינות עבודתו

ג. ברכב זה לא חיבים סורק מכיוון שלרכב יש "on board diagnostic sys"

ד. הפעלת המערכת היא :

1.העברת מתג ההפעלה לon (לא להתניע)

2.בצד שמאל למטה מתחת להגה יש פנל נתיחים "פיוזים" יש לחבר פיוז היכן שחסר פיוז (רשום diagnose)

3. מנורת chek engine בלוח שעונים תהבהב את מספר התקלה

4. בסיום הבדיקה יש להוציא את הפיוז (מחיקת תקלה מתבצע בניתוק מינוס המצבר )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

כהמשך למה שכתב זיסו, זה רק כוון הפעולה כי יש לדעת מה הקוד של כל תקלה וכמובן איך לתקן וכו'.

כפי שכולם כותבים - אצל מקצוען. (מאיזה אזור אתה בארץ, אולי יכוונך לכזה אם תרצה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחולון.

ומה דעתכם על הפתרון שהוא נתן לי בינתיים של סתימת צינור העודפים. כמה זמן אני יכול להישאר ככה?

פורסם

שלום רב

משאבת הדלק מספקת דלק בלחץ גבוה יותר משהמזרקים דורשים בפעולת מנוע "רגילה "(כ- 2.1bar)

תפקיד וסת הלחץ הוא לפרוק לחץ עודף מכיוון שהלחץ הדרוש הוא 0.9-1.4 bar

המשאבה מספקת יותר לחץ מכיוון שבהאצה דרוש יותר דלק (ספיקה)

חסימת צינור עודפים תגרום ללחץ גבוה מידי על המזרק והריסתו (חלק בהחלט לא זול )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...