Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר / ג׳יפון למשפחה

מושיקו36
שימו לב! השרשור הזה בן 1478 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים,

אני מחפש להחליף את הספייס סטאר שלי ברכב חדש (לא 0ק״מ) וחשבתי ללכת על הקרוסאוברים / ג׳יפונים.

קצת רקע, 

אנחנו זוג + זאוטוט בן שנה וחצי, ובע״ה בעוד חצי שנה תצטרף למשפחה נסיכה קטנה ולכן אין מנוס מלקחת רכב גדול.

תקציב סביב ה- 90,000 עם גמישות קצת למעלה במידה והרכב באמת שווה את זה.

מבחינת הדרישות:

1. חסכוני,

2. בטיחותי,

3. תא מטען גדול

3. פתח מזגן במושב האחורי (אחרי הספייס סטאר, בחום של יולי-אוגוסט וילד שמזיע בבכי מאחורה זה חובה מבחינתי).

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לבדוק את קיה נירו, בתקציב שלך נכנס רכב פרטי מ-2017 או יוצא ליסינג מ-2018. הוא עונה על כל הדרישות, פתחי מיזוג מאחור לא קיימים ברמת גימור LX אבל היא הגיעה מאוחר יותר ולכן כנראה פחות רלוונטית לך.

אם מוותרים על הדרישה לחיסכון אז קיה ספורטאז' מציע את שאר הדברים עם תנוחת ישיבה מעט גבוהה יותר במחיר קצת יותר נמוך.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על ההתייחסות!

חשבתי גם בכיוון של סיאט אטקה משנתונים של 2017-2018 אבל אני יודע שהוחלף המנוע בשנתון 2019 ואני לא בטוח כמה זה השפיע מבחינת החסכון וביצועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אטקה הגיע ב-2017 רק עם מערכת בלימה אוטונומית עירונית ובדגמי סטייל פלוס ניטור שטחים מתים והתרעה על תנועה חוצה מאחור. בהמשך ב-2018 הצטרפה בקרת שיוט אדפטיבית וב-2019 עם המעבר למנוע החדש נוספה מערכת לתיקון סטייה מנתיב הנסיעה. הוא מרווח ונוח אבל יהיה פחות חסכוני מהנירו. בנוסף גירים רובטיים כפולי מצמדים סובלים מבלאי גבוה בשימוש עירוני מרובה או בתוואי פקוק, בתנאים כאלה הנירו יהיה עדיף.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1478 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...