Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכן שלי יש דאצ'יה דלתא סטיישן..:lol:

נראית זוועה אבל נוסעת לא רע. ומפרפרת בלי הכרה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו...

rs4 זה לא סטיישן בכלל ?

וs4 זה הסדאן ?

אשקרה... בטח זה איזה בן דוד שלנו או ערס שרק מבין בפוזה עשה את זה.... (בקשר לתמונות שצרפתי)
פורסם

שכחתם להוסיף גם רנו מגאן קבריולט מהצורה הישנה ,

נצפתה אחת בהרצליה אם אני לא טועה בצבע כחול.

וגם יש גרסאת קבריולט לסוויפט דובר עליה פה רבות

נראה לי קוראים לה ג'יאו פריזם או משהו כזה.

פורסם
שכחתם להוסיף גם רנו מגאן קבריולט מהצורה הישנה ,

נצפתה אחת בהרצליה אם אני לא טועה בצבע כחול.

בהחלט לא היחידה בארץ אך נדירה יחסית, לי יצא לראות אחת בצבע בורדו בצפון לפני כמה חודשים.
פורסם

ממש לא בגיוני שזאת RS4 התמונות שהעלית

כפי שידוע לי היא בין השנים 1999-2001 יוצרה בגרסת סטיישן בלבד ואז הייצור שלה הופסק עד לחשיפה בתערוכת ז'נבה האחרונה

האאודי הזאת היא בין השנתונים 2002-2005 ורואים שהיא לא מקורית כי במקורית, על ה-RS4 המקורית השם של הדגם מתנוסס גם על הגריל הקדמי כמו שאפשר לראות בתמונה הזאת:

http://www.ultimatecarpage.com/images/large/36-3.jpg

לדעתי זאת סתם A4 רגילה שהבעלים שלה כמו הרבה ישראלים טיפוסיים ניפח אותה בקיטים

כמו שידוע לי גם אצל ייבואן ומרצדס ניתן להזמין קיטים של AMG למרצדס ו-M ל-BMW

ועוד אוטו שלא צויין פה והוא נדיר מאוד זאת הפורד קא הקטנה

לדעתי הוא רכב חמוד מאוד ידוע לי שיש אחד מנהריה שמחזיק ברכב הזה (הוא מגיב הרבה ב-YNET) ראיתי את הרכב לפני שנתיים ליד קרית שמונה, ועוד אחד ראיתי לפני חודש בראשל"צ שתיהן היו אדומות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה עם MX-6 ?יחידה בארץ.

קנה אותה אחד מהבכירים ביבואן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפני חודשיים נסעתי מאחורי פאיטון כהה (שחור? כחול כהה?) בחיפה.

בשנת 84 ראיתי רנו 5 טורבו II צהובה, אמיתית, עם הכונסים והמנוע המרכזי, בפעם הראשונה והאחרונה.

בשנת 89 ראיתי קונטאש (או רפליקה?) עם מספר זר חונה ליד מלון ברחוב הירקון.

שתי Z28 פתוחות אדומות (משנים שונות) נסעו במרכז הכרמל זו לצד זו לפני שלוש שנים. (והיתה גם צהובה קופה)

לפני שנה מישהו חטף לי מתחת לאף פיאט קופה 98' יד שניה צבע כסף מהוד השרון. אם אתה קורא הודעה זו ובא לך למכור תודיע!

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

ועוד אוטו שלא צויין פה והוא נדיר מאוד זאת הפורד קא הקטנה

לדעתי הוא רכב חמוד מאוד ידוע לי שיש אחד מנהריה שמחזיק ברכב הזה (הוא מגיב הרבה ב-YNET) ראיתי את הרכב לפני שנתיים ליד קרית שמונה, ועוד אחד ראיתי לפני חודש בראשל"צ שתיהן היו אדומות

יש אחת בגבעתיים בצבע שחור

אוטו ממש מוזר לטעמי

פורסם
עוד כמה מכוניות

אאודי S3 - יחידה בארץ שאני מאוד מתפלא איך שכחתם לציין אותה בכל העמודים האלה.

הונדה פרלוד שנת 86 (אין תמונה שלה אל היא היתה לפני כמה חודשים בלוח פוקוס)

טויוטה סופרה - עוד תמונה שלה מהארץ

לקסוס - שתי מכוניות, אחת חומה שלא זיהיתי איזה דגם היא (אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה דגם מודבר).

ועוד אחת שחורה שאני מזהה בתמונה שכתוב לה SC.

מיצובישי אקליפס קבירולט - מכונית נדירה מאוד

סמסונג SM5 - אין תמונה שלה אבל ראיתי אותה בירושלים וזה בודאות סמסונג.

קאיה פינקטו - גם אין תמונה שלה אבל ידוע לי שבנתיים עד שיחליטו על ייבוא סדיר שלה מסתובבת אחת כזאת בארץ שנמכרה באוטומוטור.

קאיה מגנטיס שנת 2001 - יובאה אז לצורכי תקינה.

קאדילק DTS - של שגרירות אבל יש גם כמה לימוזינות כאלה בארץ.

קאדילק אסקלייד - מצופרת תמונה שלה באו כמה כאלה בייבוא אישי

ועוד רכב ישן שאני לא יודע איזה דגם זה ואשמח אם אחד מחברי הפורום יגיד לי מה הדגם

טוב אז הרכב הראשון שמודגש הוא של בעלה של אמא שלי והוא עובד בשגרירות ביקדן..כל אלה שתיצפתו אותה בירושליים תנסו לזכור עם המספר היה ממש מלוכלך.....ומוברג עם פרפרים.....כי המספר האמיתי הוא ירדני זה מספר סתמי שאפילו לא קיים במשטרה.....

ולגבי האוטו השני זה רק אני או שזה החניה של מישהו בכיר בעיתון מעריב(לא אגיד את שמו כדי שלו יצנזרו אותי..) שגר בסביון?

וCC זה מה שהיה לאדם הזה בקאדילק הקודמת שלו ולפי מה שאניט מבין זה תואר כבוד למישהו שהוא קונסול במדינה אחרת..אך חיי בארץ(בדרך כלל מדינות זעירות וחסרות חשיבות לישראל).

כך שזה בכלל לא אוטו של שגרירות....

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
לפני חודשיים נסעתי מאחורי פאיטון כהה (שחור? כחול כהה?) בחיפה.

בשנת 84 ראיתי רנו 5 טורבו II צהובה, אמיתית, עם הכונסים והמנוע המרכזי, בפעם הראשונה והאחרונה.

בשנת 89 ראיתי קונטאש (או רפליקה?) עם מספר זר חונה ליד מלון ברחוב הירקון.

שתי Z28 פתוחות אדומות (משנים שונות) נסעו במרכז הכרמל זו לצד זו לפני שלוש שנים. (והיתה גם צהובה קופה)

לפני שנה מישהו חטף לי מתחת לאף פיאט קופה 98' יד שניה צבע כסף מהוד השרון. אם אתה קורא הודעה זו ובא לך למכור תודיע!

אריק

את זו ? attachment.php?attachmentid=23097

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...