Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2018+ או יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתעניין בלקנות סיאט איביזה 2018/2019.. סביבות ה35 אלף קילומטר.

האם כל השמועות על גיר שנדפק ברכבים האלה עדיין רלוונטי? צריך להתרחק מהרכב הזה?

החיסרון בטויטה יאריס זה האיבזור המאכזב. והעובדה שאיביזה נראת הרבה יותר טוב

אשמח לעצות.

עריכה אחרונה על ידי various
פורסם

כמה שנים אתה מתכנן להחזיק ברכב?

רוצה ראש שקט/אמינות/סחירות אז לך על היאריס.

מעוניין ביותר רכב ומוכן לקחת את הסיכון אז לך על האיביזה. אני אישית לא מתקרב לקונצרן ה DSG לסוגיו.

פורסם

זאת שאלה פשוטה יש רכב אחד שנכנס לקטגוריה של מעניין ויש עוד רכב שנכנס לקטגוריה אחרת לגמרי של משעמם , אז בלי לחשוב פעמיים איביזה 

פורסם

רק בשביל לחדד, צודקים פה כולם בהמלצה על האיביזה. אבל מציע לך לבדוק היטב את העניין של הגיר והשרידות שלו.

אצלנו במשפחה היו כמה רכבים עם DSG, השנתונים האחרונים עברו שיפור משמעותי אבל הקודמים סבלו מכל מיני בעיות. לא ברמה שהרכב נתקע אבל רעשים וכו' שנפתרו בסופו של דבר על ידי החלפת רכיבים שונים על חשבון היבואן. (לא זוכר מה החליפו).

פורסם
לפני 10 שעות, u_mimi כתב:

רוצה ראש שקט/אמינות/סחירות אז לך על היאריס.

גם לאיביזה יש סחירות מאוד טובה.

בייחוד אם יש לך אקזמפלר במצב טוב.

מעבר לכך, אני חושב שאין מה להשוות, האיביזה מציעה חבילה הרבה יותר טובה בכל פרמטר כמעט - ביצועים, בטיחות, אבזור, מראה וכו'.

לגביי הגיר - אני רואה שיש גם אנשים שהגיר מחזיק להם הרבה. סגנון נהיגה ואופי נסיעות משפיעים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיר מבחינת אמינות נקודת החולשה, אך מנגד תורם לביצועים שהרבה יותר טובים מהיאריס.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר או מבלה הרבה בפקקים הייתי נמנע מגיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

או פשוט לומד להשתמש בו נכון בתוואי עירוני ובפקקים במקום לקנות רכב שנחות בכל פרמטר מרוב המתחרים שלו. 🙄

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ומנגד לחשוב האם המצמדים מתחממים? האם אני פועל נכון בפקק, יהיה לדעתי את החשש, מנגד היאריס או כול רכב אחר עם גיר פלנטרי/ רציף יהיה עם ראש שקט מהבחינה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

once למדת את זה, זה לא כזה בעיה. אני כבר רגיל.

• תוכן חדש...