Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מתלבטת אם לקנות את המכונית הנ"ל. חשוב לי צריכת דלק, האם היא חסכונית מספיק?

מלבד זאת אשמח לשמוע עוד על המכונית. תודה.

פורסם

ספייסבק היא אחותה התאומה של ראפיד כלומר היא רכב מקטגוריית המשפחתיות למדינות עולם שלישי.

בזמן שהראפיד נמכרת באזור ה30 אלף הספייסבק נמכרת באזור ה45 אלף שקל לדעתי הבדל לא מוצדק בעליל כאשר במחיר הזה אפשר בקלות למצוא משפחתית איכותית יותר אפילו מאותה המשפחה כמו למשל האוקטביה.

מבחינת חסכון גם הראפיד גם הספייסבק וגם האוקטביה אלו רכבים חסכוניים מומלץ לקחת את גרסאת 1.4 שכן אלו למיטב ידיעתי המנועים הכי פחות בעיתיים שיש להם בסדרה. אך יש לקחת בחשבון את הגיר שיתכן ויצתרך תיקונים שעלותם באזור הכמה אלפים.

פורסם

כנראה שכחתי לציין שהיא אכן רפיד. כשאתה אומר איכותיות למה אתה מתכוון?

הבנתי שהגיר קצת בעייתי כמו שאתה אומר.

פורסם

כלומר טובה יותר כמעט בכול פרמטר אפשרי.
איכות חומרים, בידוד רעשים, נוחות בנסיעה, נוחות מושבים, מרווח, מערכת סאונד וכו...

אם התקציב שלי היה מוגבל ל30-40 אולי הייתי שוקל ראפיד (למרות שלדרישות שלי יש חלופות טובות יותר בשוק) אם התקציב הוא באזור החמישים לדעתי עדיף כבר לקחת את האוקטביה.

בכללי מה הדרישות שלך מהרכב אולי יש בכלל אופציות טובות יותר בשוק? 

• תוכן חדש...