Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב משפחתי עד 40k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני אם חד הורית + 4 ילדים. מחפשת רכב אמינה וחסכונית ומספיק חזק לעליות ממעלה אדומים עד ירושלים. 

תקציב עד 40 אלף שח

 

אשמח גם להמלצות איפה לחפש רכב מתאים

 

תודה

פורסם

בתקציב שלך הייתי ממליץ לבדוק את הרנו מגאן אסטייס (סטיישן) היא מאוד מרווחת ודיי גדולה מה שיתאים לילדים המנוע שלה חסכוני אמין וחזקה וזה רכב טוב סה"כ הדבר היחיד הוא שלפעמים יש להן בעיות עם הגיר ועל כן מומלץ לבדוק את הרכב לפני הקניה שלו במוסך שמתמחה ברנו.
יש גם את אחותה התאומה הרנו פלואנס אך היא פחות מרווחת ועם בגאז יותר קטן.


 

פורסם

קיה סיד סטיישן רצוי עם מנוע דיזל תהיה חסכונית יחסית ובעלת מומנט נהדר לעליות הקשות, היא גם תהיה מספיק מרווחת ונחשבת מאוד אמינה. אם לא אז אולי I30 אבל היא רק עם מנועי בנזין ולא כלכך חסכונית אבל אמינה מאוד, בהנחה ותמצאי 2013 עם ק"מ סביר וזה יהיה בתקציב שלך, השוק מלא ברכבי ליסינג והשכרה לשעבר מה שנותן היצע גדול ומחירי שוק גמישים.

פורד פוקוס גם יכולה להתאים אבל צריך לשים לב לגירים שלהם שהיו בעייתיים במודלים מסוימים ולמרות שהן קיבלו הארכת אחריות על הגיר יתכן וגם היא מתקרבת לקיצה, בכל מקרה מדובר באחלה אוטו במחירים מצחיקים.

פורסם
בתקציב שלך הייתי ממליץ לבדוק את הרנו מגאן אסטייס (סטיישן) היא מאוד מרווחת ודיי גדולה מה שיתאים לילדים המנוע שלה חסכוני אמין וחזקה וזה רכב טוב סה"כ הדבר היחיד הוא שלפעמים יש להן בעיות עם הגיר ועל כן מומלץ לבדוק את הרכב לפני הקניה שלו במוסך שמתמחה ברנו.
יש גם את אחותה התאומה הרנו פלואנס אך היא פחות מרווחת ועם בגאז יותר קטן.


 
מסכים, גם פלואנס דיזל תעשה את העבודה.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

פורסם

אולי שווה לבדוק גם רנו סניק, דיזל או מנוע 2000 בנזין, מה שיהיה אפשר למצוא במצב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...