Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

למעשה נזקקתי פעם אחת לכמה דפים, הדפסתי אותם באופיס דיפו.

כשקראתי את תחילת המשפט הייתי בטוח שהוא יסתיים ב"אז צבעתי לבד".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

את זה אני משאיר לציור עם הצב, זה ששמים מתחת למגב של מי שחונה מחוץ למשבצת, עניין שעליו אני מקפיד. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה ושאלה:

איפה ניתן לקנות טונר תחליפי בזול לbrother 2710dw באיזור כפר סבא, או אונליין מאתר בארץ עם זמני אספקה הגיוניים?

תחליפי כי אין מצב שאני משלם על טונר מקורי כמעט חצי ממחיר המדפסת.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה אתה מדפיס?

חלק מהטונרים החליפיים מצדיקים את מחירם הזול - איכות הדפסה פחות טובה ונגמרים יותר מהר. לא כולם, אבל אני לא יודע להבחין ביניהם.

כיוון שאני מחסל טונר כל 2-3 שנים אני קונה מקורי למרות המחיר היקר. הוא מחזיק כמה חודשים אחרי שהמדפסת מכריזה שהגיע הזמן להחליף אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

כמה אתה מדפיס?

הרבה.

את זה שהגיע עם המדפסת גמרתי תוך חצי שנה.

אז עדיף תחליפי, מה גם שההבדל במחיר זה 80 שקל מול 437 😳

לפני כשעה, Nakamichi כתב:

אני קונה בד"כ ממחסני דיו או דיופיקס.

בשגרה זה מגיע די מהר וזה די זול.

https://www.dyofix1.co.il/product/טונר-שחור-מקורי-brother-tn2420-0

אבדוק, תודה.

למעשה זה אחד הselling points של המדפסת הזאת (ובראדר בכללי), שיש טונרים תחליפיים זולים.

לפני שעה, pl7410 כתב:

נסה את ניר-טק - הזמנתי מהם את ה2710 וקיבלתי אותה למחרת.

באופן מפתיע לא מצאתי אצלם את הTN2420.

אגב, עוד דבר שאהבתי במדפסת הזאת - הטונר לא בא בחתיכה אחת עם התוף, ואפשר להחליף כל אחד בנפרד.

כמובן שאפשר גם לקנות אבקה ולמלא לבד, אבל לא בא לי להיות עם פרצוף שחור בבגדים שחורים בחדר עם רהיטים שחורים וקירות שחורים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בסדר, בקישור מעל הזמנתי שני טונרים ב109 ש"ח.

נראה איך הם. אני מדפיס בכמויות דברים בשביל הלימודים, האיכות פחות חשובה לי, יותר חשוב לי שיהיה זול.

זה עדיין לא מתקרב ל 400 ומשהו בשביל טונר מקורי.

• תוכן חדש...