Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש בפורום מקווה להסתדר,

לאור המצב נראה כאילו זה הזמן להחליף את הרכב שגם ככה חשבתי להחליף...

נוסע על מאזדה 3 2014 חשבתי להשתדרג לרכב מטורבת מה שנקרא.

ההתלבטות היא בין אינפיניטי Q50 לסופרב L&K 220 שניהם בערך באותו הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע..

לאחר בדיקה קצרה גיליתי שאת הQ50 לא מייבאים יותר לארץ האם זה יכול ליצור בעיה עם חלפים?טיפולים וכדומה? האם האוטו אמין (מנוע,גיר)?

ולגבי הסופרב בדקתי נראה כי מדובר בDSG 6 האם זה הגיר האמין שלהם? 

בסופו של דבר אני מחפש רכב מפנק אך עם כוח שברגע שאני אצטרך אותו הוא יהיה שם.

אשמח לקבל את דעות המומחים פה והאם בכלל יש המלצה על רכב אחר?

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, vaqxine כתב:

ההתלבטות היא בין אינפיניטי Q50 לסופרב L&K 220 שניהם בערך באותו הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע..

איזה שנים? מה התקציב? 

לפחות לפי האתר שלהם, ה-q50 עדיין מיובאת: https://www.infiniti-cars.co.il/vehicles/new/q50.html

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

סליחה, השנים הם 16 בערך.תקציב עד 150.

מוזר לא מצאתי אותה באתר,אז חיפשתי בכל מיני אתרים של מימון וגם שם לא מצאתי. מדובר על Q50 המנוע 2000

פורסם

יש לך במוו 320 בפורום למכירה ככל הנראה במצב מצוין.לא מכיר את הבעלים אבל בתקציב שלך הייתי שוקל אותה בחיוב רב.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

יש לי חבר שעובד שם ודוד שעובד בסקודה אז זה הסתדר לי דיי טוב 😇 ובנוסף מערכות הבטיחות שיש בשני הרכבים לא מתקרב ל ב.מ.וו

עריכה אחרונה על ידי vaqxine
פורסם

במוו ממש לא יותר יקרה לאחזקה משתיים שציינת אבל כרכב עדיף משתיהן.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אוקיי חידשת לי,אבל מבחינת אבזור כגון שטח מת,נסיעה אדפיטית,הנעה אחורית או 4x4, חימום קירור במושבים ועוד כמה דברים קטנים שבשביל להגיע אליהם לבמוו אני צריך לחשוב על סדרה 5..

אז זה לא פרקטי לצערי

פורסם

במוו סדרה 3 הינה בעלת הנעה אחורית, אכן מבחינת אבזור כנראה שתקבל פחות בגרסאות הבסיסיות, אני הייתי מתמקד ב320/328 אם חשוב לך כוח ואבזור.

אם אתה מעוניין באחזקה נמוכה ממליץ לבחון את הלקסוס is300h - הנעה אחורית, אמינה, נאה ומאובזרת, ממליץ גם כאן לכוון לגרסאות המאובזרו 

פורסם

ה-Q50 חולקת מנוע וגיר עם מרצדס - לכן לא אמורה להיות בעיה של זמינות חלקים. גם רמת האמינות של תיבות ומנועים אלה גבוהה למדי. 

פורסם
לפני 2 שעות, vaqxine כתב:

חשבתי על הלקסוס גם אבל הגרסאות המאובזרות זה רק החדשות ולצערי זה מעל התקציב 🤦‍♂️

אתה עומד להוציא סביב ה150 אלף ש''ח על רכב משומש ולא עושה ש.ב.

אולי עדיף לך להישאר עם המאזדה, היא נהדרת, אמינה, נוחה לאחזקה, איכותית ומהנה.

אני בטוח שגם בשנתונים המוקדמים ובטח שבשנתונים עליהם אתה מדבר ללקסוס (2016) יש גרסאות

''אקזקיוטיב'' - בסיס

''לקשורי'' - אמצע

''פרימיום'' רמת הגימור הגבוהה

פורסם
לפני 32 דקות, GTI33 כתב:

אתה עומד להוציא סביב ה150 אלף ש''ח על רכב משומש ולא עושה ש.ב.

אולי עדיף לך להישאר עם המאזדה, היא נהדרת, אמינה, נוחה לאחזקה, איכותית ומהנה.

אני בטוח שגם בשנתונים המוקדמים ובטח שבשנתונים עליהם אתה מדבר ללקסוס (2016) יש גרסאות

''אקזקיוטיב'' - בסיס

''לקשורי'' - אמצע

''פרימיום'' רמת הגימור הגבוהה

בדקתי את הפרימיום נכנסת בתקציב 2016 אבל אין לה את המערכות בטיחות שאינפיניטי וסקודה מציעות שזה דבר חשוב לי

• תוכן חדש...