Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגישה דו"חות כספיים לרבע הראשון של שנת 2019, ניסן הודיעה כי תקצץ ב12,500 משרות גלובאלית. ​זאת לאחר שהרווח הנקי צנח ב95%, מ- 115.8 מיליארד ין (1.6 מיליארד דולר) ל-6.4 מיליארד ין (59.8 מיליון דולר).

הצניחה מגיעה לאחר סקנדל גוסן, המנכ"ל לשעבר, שהואשם בהעלמות מס; ניצול נכסי החברה ופעילות מאינטרסים שאינם עולים עם מטרות החברה. בנוסף, מיוחסת הצניחה להתמקדות של ניסן במכירות לציי רכב וחברות ליסינג (אהמ אהמ...) דבר שפגע קשות במותג הרכב.

לקריאה נוספת:

מצגת עם כל התכלס

הכתבה המקורית באתר TFL

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הצניחה מגיעה לאחר סקנדל גוסן, המנכ"ל לשעבר,

הצניחה היא בגלל שגוסן לא מנהל את החברה.

הוא אחד הגאונים של תעשיית הרכב, באותה שורה של אייקוקה, דלוריאן, הנרי פורד ועד כמה בודדים אחרים.

אז הוא לקח כמה מיליונים לעצמו, היה שווה להם להשאיר אותו בתפקיד ושימשיך לקחת לעצמו מיליונים.

אייל

פורסם (נערך)

אז סיפור מיצובישי הולך לחזור? מיצובישי היום הם הצל של מה שהם היו לפני עשר שנים. בישראל הם עוד איכשהו מחזיקים מעמד בגלל שוק הליסינג, אבל בארה״ב הנוכחות שלהם כמעט נמחקה לחלוטין. בבוסטון וסביבתה כבר לא נותרה אף סוכנות מיצובישי, צריך להרחיק לפחות 20 ק״מ מהעיר כדי למצוא אחת. יש עשר סוכניות של טיוטה שקורובות יותר לעיר, חלקן ממש בלב האיזור העירוני. אפילו לטסלה, שמתמקדת במכירות אונליין, יש שתי חנויות באזור. אם זה יהיה גם גורלה של ניסאן אולי אפשר יהיה לקנות GTR, אבל זה יהיה סתם סמל שדבוק לאיזה קרוסאובר משמים. ככה זה כשאין כסף למחקר ופיתוח.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

אני בטוח שזה ישפיע על המחיר של הרכב - NOT. אם כבר יקצצו בתקציבי הפיתוח של הרכב ויורידו אותו מפס הייצור, וזה דווקא ישפיע על המחירים כלפי מעלה.

פורסם

לא הייתי משווה את ניסאן בארה"ב למיצובישי.

ניסאן עוד מוכרת היטב בארה"ב אלטימה, אקסטרייל וסנטרה.

האקסטרייל/רוג הוא גם אחד מהדגמים הכי נמכרים בעולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא משווה את ניסאן של היום למיצובישי של היום אלא לימיצובישי של לפני עשר שנים בערך, שרק התחילו הקשיים. הקשיים גרמו לקיצוץ מאסיבי בתקציבי המחקר והפיתוח, מה שגרם לדגמים שלהם להיות מיושנים וכתובאה מכך ירדו המכירות. כך הם נכנסו לסחרור שהם לא הצליחו לצאת ממנו.

פורסם

עם רכבים פשוטים ולא אטרקטיביים בכלל כמו הגו'ק, מיקרה ושאר הזוחלים ברור שהחברה לא מצליחה להרים את עצמה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...