Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בגלל כתמי שמש שמתחילים להיות על הגג, חשבתי על פתרון פשוט וזה לצפות את הגג עם המדבקה הזאת (ועל הדרך ישתלב יפה עם חלון אחורי מושחר הכי כהה),

העניין הוא שנאמר לי על ידי כמה אנשי מקצוע שאי אפשר לשטוף לא עם גרניק ולא במכונה (מנהרות שטיפה).

האם זה נכון?

האם כל מי שעושה את זה - שוטף לבד בבית? נראה לי מוזר משהו.

תודה ושבת שלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה היא איך זה משתלב עם דמוי סאנרוף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הדבר הכי הזוי שיש... אבל עשה את העבודה. בזמן שאנשים שופכים 8000 שקל על סאנרוף אמיתי אני שפכתי 300 שקל ועבדתי על לפחות 150 אנשים שזה אמיתי והיה מצחיק.

עכשיו ברצינות, פבל?

תודה .

פורסם

שלום

מעולם לא שמעתי על השטות הזאת,

ונניח במידה שכן , אז תחליף את המדבקה לאחת חדשה.

לי ברכב יש מדבקה דמוי גג פנורמי על הגג,

וכבר 4 חודשים אני שוטף בבינו עם ג'רניק ,

עד עכשיו היא נראית חדשה.

פורסם

קודם כל תודה חבר

אבל יש בזה קצת היגיון הרי זו מדבקה ולפעמים מים מקרוב ובעוצמה בהחלט פוגעים במדבקות למיניהן שמודבקות על הרכב למשל.

אבל אברר את זה יותר לעומק בכל מקרה אם אחליט לעשות, אם בכלל אפשר, למה אני לא הולך לשייף את הצבע ולהרוס אותו בשביל המדבקה הזאת.

• תוכן חדש...