Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים שאינם אחים שלי עד כמה שאני יודע,

אני אספר לכם על מקרה שקרה לחבר שלי, ותגידו אם שווה להסתכן!

חבר שלי הוציא רישיון, נגמר המלווה, הכול היה טוב ויפה עד שיום אחד הוא נתן לחבר אחר לנהוג באותו שלאותו חבר אין רישיון.הם נסעו ברחוב הכי צדדי שאפשר שאין שמה נפש חיה ופתאום מולם הגיחה ניידת........

היא עצרה אותם וכאשר השוטרים בדקו רישיונות יותר נכון רישיון אחד של חבר שלי וגילו שלשני אין רישיון הם באו לפסול לחבר שלי את הרישיון, חבר שלי התחנן חצי שעה בפני השוטרים ובסוף הם רק רשמו לו אזהרה והוא יצא בזול!

קיצר מוסר ההשכל, תמיד שאתם עושים משהו מסוכן ואומרים לי זה לא יקרה, זה קורה

למזלו של חבר שלי השוטרים אצלינו בישוב די וותרנים ומכירים אותנו דיי טוב(סיפור אחר כבר) והם וויתרו לו.....

תעשו חושבים לפני שאתם עושים איזה משהו מסוכן ותמציאו משהו יצירתי!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אני בטוח ששוטר יבין ככל הנראה שהנהג עשה זאת לטובת הכלל ולא הפרט. הוא בסך הכל דאג שהחברים שלו יגיעו בשלום. ושנהג שיכור לא ינהג. כל עוד יש לו רשיון, ותקופת המלווה פגה, אין בזה שום דבר פגום (למעט עבירה על החוקים הכתובים). אני אישית חושב ששוטר שהוא בנאדם, יבין. כמובן, שלא כולם כך. :( לצערנו.

כמו שנאמר. "מדינת משטרה"

שוטר לא אמור להבין! הוא אמור לשמור על החוק כמו שהוא, מידי פעם צריך להתגמש אבל בכללי אם כל שוטר יאמין שחבר שלך שיכור אז כולם יתחילו להשתמש בזה כתירוץ וזה כבר לא יהיה אפקטיבי.

פשוט על תעברו על החוק בדברים כאלו קטנים! זה לא שווה את הרישיון שעבדתם כל כך קשה להשיג.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לדעתי, הבעיה האמיתית תיוצר כאשר תקרה תאונה,

זו לפי דעתי צריכה להיות החשיבה הראשונית, ולא: "האם השוטר יקשיב לי או לא".

לגבי השאלה המקורית - כמו שכבר ציינו כאן,

מונית

או

לסוע פעמיים (אם אפשר)

או במילים אחרות: לא לעבור על החוק.

פורסם

אמממ..

זו קצת בעיה, בייחוד שזה חוק טיפשי למדיי...

ואני חושב, או אפילו בטוח שעצמי, שאין לו שום תועלת...

פורסם
גם אני בדילמה הזאת.

לי יש רשיון בלי החראטה של ה2 נוסעים. ולחברים שלי שמי שרוצה להוציא עכשיו רשיון צריכים לאכול את זה עד גיל 21.

אני בקרוב אתחיל ללמוד נהיגה על רכב, אך יש לי רשיון לטרקטור ואני נחשב בו נהג חדש.

שאלתי היא,

אם יש לי את הרשיון טרקטור מגיל 16 ואני נחשב נהג חדש, אז כאשר אקבל את רשיון הרכב בגיל 17 ה"נהג חדש" מתאפס לי ואני יחשב נהג חדש לעוד שנתיים או שהוא ממשיך לתקתק ואני ייפטר מה"נהג חדש" בגיל 18?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
קיים

בגלל זה הוא רשם

"ב1 בנובמבר יצא חוק"

ולא "ב1 בנובמבר ייצא חוק."

הבנת ? משחק מילים קטן.

החוק אכן כבר קיים גם לפני ה 1בנובמבר.

מה שהשתנה מ ה-1 לנובמבר זה משך זמן המלווה מחודשיים לשלושה חודשים.

זה השינוי הגדול!!!

אני בקרוב אתחיל ללמוד נהיגה על רכב, אך יש לי רשיון לטרקטור ואני נחשב בו נהג חדש.

שאלתי היא,

אם יש לי את הרשיון טרקטור מגיל 16 ואני נחשב נהג חדש, אז כאשר אקבל את רשיון הרכב בגיל 17 ה"נהג חדש" מתאפס לי ואני יחשב נהג חדש לעוד שנתיים או שהוא ממשיך לתקתק ואני ייפטר מה"נהג חדש" בגיל 18?

מי שהיה לו רישיון נהיגה ל:

אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד רואים אותו כמי שלא היה לו רישיון לנהיגת רכב מנועי-פקודה 12א(ד)

כלומר- אכן תיהיה לך המשך נהג חדש

מצטער זה לא אני קבעתי:?

ירון מאיר

פורסם

החוק אכן כבר קיים גם לפני ה 1 בנובמבר.

מה שהשתנה מ ה-1 לנובמבר זה משך זמן המלווה

מחודשיים לשלושה חודשים.

זה השינוי הגדול!!!

ירון מאיר

וגם שמותר להסיע רק 2 אנשים עד גיל 21. שזה הדבר המעצבן באמת, לא עוד חודש מלווה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

מה הסיפור יש חבר אידיוט אז שהוא ישבוא את הראש.

ששאר החבר'ה יתנו 20 שקל כל אחד ויקחו מונית.

עדיף מאשר לקחת סיכון של קנסות ומשפטים, ובוא לא נדבר על תאונה...

ומבקרה של עיפות שישן שעה ככה ויסע לשלום בפיכחות וערנות מוחלטת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מבחינתי, אני שם 2 במושב האחורי (אףאחד לא יושב מקדימה) ועוד 2 בבגאז'..

הכי בטוח ככה שאם שוטר עובר הוא לא רואה שיש יותר מידי אנשים באוטו - אז הוא לא יעצור אותי בגלל החוק הזה..

וגם אם הוא יעצור, אחד מאלה שמאחורה יגיד להם את זה והם יהיה בשקט עד שהשוטר ילך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1- ברכב המשפחתי (AUDI A6) נכנסים גם 4 אנשים בבגאז', בדוק (כמובן שלא בזמן נסיעה).

2- למה לכל הרוחות ששוטר שעצר לבדיקת רשיונות יחפש בבגאז' ?

3- התגובה נכתבה בציניות והלצה לכבוד פורים וכל קשר בינה לבין המציאות הינו מקרי בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
וגם שמותר להסיע רק 2 אנשים עד גיל 21. שזה הדבר המעצבן באמת, לא עוד חודש מלווה.

זה לא עד גיל 21, זה עד שנגמר לך תקופת הנהג חדש...

• תוכן חדש...