Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היציבה של הרכב לא נראת בעיני טוב ואני מעוניין לקבל טיפים ממכם בכדי להגביה את הרכב מאחור סובארו אימפרזה 1999

ללא שם.jpg

אם תוכלו לעזור לי בפתרון אודה לכם מאוד.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

https://www.ebay.com.au/itm/4-x-Gabriel-Shock-Raised-Coil-Spring-For-Subaru-Impreza-incl-WRX-GC8-Sedan/232279329711?hash=item3614ed4baf%3Ag%3AUzIAAOSwdgxcC3g6&fits=Year%3A1999%7CModel%3AImpreza%7CMake%3ASubaru

קיט הגבהה.. בדוק אם זה מתאים בדיוק לדגם שלך, לדעתי כן.

השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה אומר שהיציבה לא נראת לך, הגבהה של הרכב, תגדיל את זווית הגילגול אשר תגרום לרכב להיות פחות יציב בסיבובים.

פורסם
אני מניח שאם תחליף את הקפיצים והבולמים מאחורה הרכב יגבה בכמה ס"מ.

אין קפיצים מאחור !

פורסם

חבר הציע שאני ירכיב לרכב שלי בולמי זעזועים אחוריים של סובארו טנדר זה יכול להגביה את האימפרזה שלי

מה דעתכם על הרעיון ???

פורסם

מה זאת אומרת אין קפיצים מאחור???

אתה יכול לשים קפיץ בולם של פורסטר מאותה שנה אני חושב שיושב אצלך ויגביה בס"מ שניים.

אם היציבה לא טובה כמו שאתה אומר אתה צריך להנמיך, או לחילופין המצב של הבולמים שלך מאחור רע מאוד.

Sent from...somewhere

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה פורסטר של אותם שנים ישב לך תבדוק את העניין תראה גם ביו טיוב יש סרטונים על זה (אני גם עם פורסטר).

איזה דגם שילדה יש לך?

Sent from...somewhere

עריכה אחרונה על ידי moshe_levy
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם אני לא טועה פורסטר של אותם שנים ישב לך תבדוק את העניין תראה גם ביו טיוב יש סרטונים על זה (אני גם עם פורסטר).

איזה דגם שילדה יש לך?

Sent from...somewhere

Gf1gc3kr9xg מ״ס שלדה שלי

פורסם
1. מה זה יציבה

2. מה הבעיה עם הרכב

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

יציבה הכוונה צורת העמידה של הרכב

אצלי הרכב נראה כאלו החלק האחורי נמוך מהחלק הקידמי וזה נראה לא טוב.

הייתי מעדיף שהמצב יהיה הפוך.

• תוכן חדש...