Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפשת רכב לנסיעות קצרות (בעיקר הסעות של הילדים). מעדיפה רכבים קטנים, אך צריך שיהיה מקום ל2 כיסאות בטיחות+בוסטר מאחור.

אשמח להמלצות!

פחות חשוב לי מראה/פינפונים.. הכי חשוב רכב אמין שייכנס כמה שפחות למוסך ושיהיה מרווח מאחור...

עד עכשיו היה לי דייהטסו סיריון והייתי סופר מרוצה (לצערי הלך טוטאל לוס :()

פורסם (נערך)

אבל שוב שואל : איך היא תכניס לניסן מיקרע שלושה בוסטרים ?

יש סתירות במסמך הדרישות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא ציינת תקציב אז לא אתייחס אליו כמגבלה ואציע לך לבדוק על הקיה נירו. מגיע עם כל היתרונות של רכב היברידי ומאוד מרווח מאחורה (שווה לבדוק אם נכנסים 2 כיסאות ובוסטר - אני מאמין שכן אבל לא סגור על זה ב-100%)

פורסם
תקציב מאוד יעזור כדי לכוון אותך.

תודה למגיבים!

תקציב סביב ה30-40,000

וכן, נכנסו לי (בצפיפות מטורפת) 2 כסאות בטיחות ובוסטר!

פורסם

תלוי בדגם הכסאות ובסידור שלהם:

יש לנו ג׳אז מהדור הקודם שמותקנים בה 3 כסאות מאחור:

באמצע גרקו סלימפיט מעוגן בחגורת בטיחות ובצדדים גרקו טרנזישן וגרקו אפיקס מעוגנים

באיזופיקס

כמובן שאפשר להתקין גם טרנזישן בצד השני

אותו סידור נכנס גם לניסאן ג׳וק בזמן שהיה אצלנו כרכב חלופי

פורסם

בתקציב הזה הייתי בודק טויוטה ספייס וורסו.

לא גדול בהרבה מהסיריון שלך אבל מרווח משמעותית, אמין, חסכוני וזול לרכישה מהאריס המקבילה והקטנה יותר.

• תוכן חדש...