Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם\

הינני מחפש לקנות עכשיו כיסויים לרכבי, כריזמה 98

ידוע לי כי כיסויים קבועים לרכב (לא גופיות) הינם באים במידה מיוחדת ולפי הזמנה מיוחדת לרכב זה (לפי הזמנה שעשינו לכיסויים הקודמים שלנו באוטו דיפו לפני מספר שנים), והייתי מעוניין בבקשה לדעת אם אפשר, האם יש איזושהי חנות באזור הקריות או חיפה שיכולה להזמין או שיש לה כבר כיסויים לרכב, אבל לא משהו מצועצע, אלה יותר בסגנון ספורטיבי, עם שתי צבעים לא יותר (אדום-שחור, כחול-שחור, או אפילו להבות) משהו בסגנון... וכמובן במחירים סבירים?

אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה

פורסם

תעשה חיפוש בפורום

השאלה נשאלה רבות

אני קניתי שם כיסויים ב 120 שקל

תחפש מבצעים , בהחלט יקר שם , אך כאשר יש מבצעים יש שם דברים שחבל לפספס

אם תחפש טוב , תמצא גם אשכול עם תמונות של הכיסויים שלי

פורסם

שלום רב

יש עסק הנקרא "דאבוש" שהם פרדים מקצועיים

הם מפרקים את הכיסאות מהרכב ומרפדים אותם מחדש וזה כמו מקורי

ביום שישי נשפך לי דיו על הריפוד וההיתי בטוח שזה אבוד...

אבל עם מטלית לחה זה ירד כאילו היה מדובר במים.....

הריפוד דיי עבה וקטיפתי ואתה יכל לבחור מספר דוגמאות....

אני שילמתי אז 400 ש"ח- בהתחשב בעובדה שזה אפילו טוב יותר מהכיסוי המקורי זה שווה...

אם אתה רוצה פרטים אני אשמח לעזור...

פורסם
שלום רב

יש עסק הנקרא "דאבוש" שהם פרדים מקצועיים

הם מפרקים את הכיסאות מהרכב ומרפדים אותם מחדש וזה כמו מקורי

ביום שישי נשפך לי דיו על הריפוד וההיתי בטוח שזה אבוד...

אבל עם מטלית לחה זה ירד כאילו היה מדובר במים.....

הריפוד דיי עבה וקטיפתי ואתה יכל לבחור מספר דוגמאות....

אני שילמתי אז 400 ש"ח- בהתחשב בעובדה שזה אפילו טוב יותר מהכיסוי המקורי זה שווה...

אם אתה רוצה פרטים אני אשמח לעזור...

אני ישמח לקבל פרטים אם אפשר

תעשה חיפוש בפורום

השאלה נשאלה רבות

אני קניתי שם כיסויים ב 120 שקל

תחפש מבצעים , בהחלט יקר שם , אך כאשר יש מבצעים יש שם דברים שחבל לפספס

אם תחפש טוב , תמצא גם אשכול עם תמונות של הכיסויים שלי

אתה כנראה לא יודע לקרוא, אבל אם היית קורא היית רואה שזה לא כיסויים רגילים לרכב, אלה במידות מיוחדות שלא נמכרות סתם ככה בחנויות, אלה מובאות בהזמנה אישית, ולכן מחירם יחסית גם יותר גבוהה מכיסויים רגילים הנמכרים במבצעיים וכו', אך עדיין במחיר מופרז מאוד באוטו דיפו

פורסם

יוסף ויאיר דאבוש

מושב מזור ר"ח המייסדים 14,

טל:03-9320778

אם ישאלו מי שלח תגיד להם שנהג מונית מפ"ת...

האחראי שם זה אחד רפד מקצוען ממוצא רוסי...

אני ממליץ לך להביא איתך שואב אבק, בזמן שעובדים על הכיסאות בזמן שהם מחוץ לרכב תשאב בתוך האוטו מיתחת לכיסאות, אני שעתיים שאבתי וזה לא נגמר.... מלא מלא חול וחול...

בהצלחה,

פורסם

בכל מקרה, קנינו כיסויים

עכשיו הבעיה זה להתקין אותם

מישהו מכיר באזור הקריות או עכו מישהו שיכול להתקין אותם? אני מדבר על כיסויים לאחורה של 2 ו 1

לא רגיל..

אני ישמח אם תוכלו להפנות אותו אליי, גם בתנאי שהוא יעשה את זה במחיר סביר (ולא כמו באוטו דיפו שרוצים רק על ההתקנה 180 שקל)

• תוכן חדש...