Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האיביזה "ההיא", הייתה עם גיר ידני, מנוע 1400 אטמוספרי, אמינות מוחלטת. מניסיון.

הייתה לי אחת כזו מודל 2014, נקנתה מהסוכנות חדשה. 70300 שולמו עבורה, כולל אגרת רישוי.

IMG_20150214_133343.jpgIMG_20150214_133115.jpg.

אני משער שהסיבה לעליית המחיר שלה, נעוצה בשינוי הצורה שלה, כולל מרחב המחייה מאחורנית, מנועים חסכוניים יותר ובעלי מומנט גבוה יותר בסיבובי מנוע יותר נמוכים. בקיצור טורבו. ועוד אלמנטים כאלה ואחרים, כמו חומרים שונים בלוח מחוונים, דיפוני הדלתות, ועוד אלמנטים רבים.

אז יש סיבות לשינויים במחיר? כנראה שהיבואן שמתמחר את הרכב בארץ חושב שכן.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

הידנית תמיד נמכרה באזור ה 70-80, ובמבצעים השונים באזור ה 70 אלף.

בהתחלה זה היה צנוע 1.4 ולאחר מכן 1.2 טורבו שגם כיום נמכר במחיר הזה כמו שאר המתחרות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היום אפשר לקנות את הידנית ב 70K או שהם הפסיקו עם זה? הבנתי שהיה מבצע לזמן קצר אבל הוא נפסק והם לא חוזרים למחיר הזה.

אם אני לא טועה זה רק מ-0 ק"מ ולא מהסוכנות.

פורסם

תמיד כול כמה זמן יש להם מבצעי מכירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאז שהם השיקו את האוטומטית ב-80 אלף הם שברו את השוק של הסופר מיני הידניות והקטינו מכירות בהתאם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תמיד כול כמה זמן יש להם מבצעי מכירות.

אני משתדל לעקוב וכבר כמה זמן אין את זה על הידנית. זה באמת מחיר מצויין וחסר תחרות ביחס לתמורה בקטגוריה הזו שבה האיביזה לדעת הרוב שולטת.

• תוכן חדש...