Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הולך להיות חוק ספורט מוטורי שבו נאסר על מי שרוכב באופנוע סדרתי על הכביש לעלות על המסלול שייבנה לתחרויות על פי החוק. אתם תמשיכו לסכן ולהסתכן בכבישי הארץ - אין אלטרנטיבה. כל זאת בחסות העמותות שרואות את האנטרס של כמה עשרות מתחרים מקצועיים שירכשו כלים רק לצורך התחרות ויביאו אותם על עגלות מתאימות (לא ישמשו לתנועה בכבישים ).

יש לכם שעתיים לנסות למנוע את הפשלה הזאת.

הסיפור כי בתקנות ישנו את החוק רק מלמד על חוסר ההבנה של המעורבים שתאוות המשרות מעוורת את עיניהם....

גילוי נאות: חבר מועדון האופנועים הישראלי הדורש כי המסלולים יהיו פתוחים לכל רוכב הרוכב על אופנוע המורשה לנוע בכבישי הארץ וגם רוכב דו"ש שאין לו שום עניין בימי מסלול אבל מתנגד לריסוק אופנועים ואיברים בכביש הציבורי .

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

אתה לא, איך אומרים, beating a dead horse?

 

אלא אם יש איזו התפתחות חדשה עליה לא ידענו, הנושא הזה בדיוק נדון בשלושה מקומות שונים לפחות

(פורום 8 ובשני שרשורים כאן).

 

למיטב הבנתי, היה תיקון לחוק, כך שרכב מורשה לרישוי כביש יוכל להגיע למסלול, להתלות את רישוי הכביש שלו למשך שהותו שם, ואז לקבלו חזרה ולעלות על הכביש.

כמו כן, ישנו סעיף בחוק המרשה לשר הממונה חופש פעולה בנוגע לפירוש החוק.

 

זהו כמובן מצב בירוקרטי יתר על המידה, ומורכב בהרבה משצריך להיות; אבל לעומת מה שהיה פה עד

עכשיו, ניחא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גישת מלחמות היהודים שמנסה להקים כאן מר זהר, פשוט לא רלוונטית

(הרעיון של להפוך את העמותות לגוף הרע בעיני רוכבי ישראל)

הנה הדברים שכתבתי לזהר בפורום 8

 

זהר זהר אכן טועה - עובדה היא שדני לוי (נהג ראלי) ביקש היום מוועדת הכלכלה, בשם עמותות הספורט המוטורי הדו גלגליות, להחריג את האופנועים ולא "רק לתת אפשרות לימי מסלול" אלא גם לאפשר לאופנועים רגילים לגמרי, בעלי רישיון גם לכביש הציבורי, לה-ת-ח-ר-ו-ת. (דבר, שאם הצעתו תתקבל, לא יתאפשר לנהגי מכוניות שלא יוכלו להחזיק ברכב בעל רישיון כפול).

 

 

בתור מי שהיה בוועדה וחזר הרגע הביתה, אני בהחלט יכול לדווח על "הרגשה כללית חיובית", של כ-ל הנוגעים בדבר (כן, אפילו זהר שהיה במקום והסכים עימי בהנהון ראש Emo8.gif) שהמצב הנ"ל (שהוצע ונדחף על ידי עמותות הספורט הדו גלגליות), באם יתקבל כשינוי בחוק לפני הגשתו לקריאה שנייה ושלישית, אכן מקובל על כולם ולא נשמעו מאף אחד, הסתייגויות בנושא.

 

וזהר: העמותות הן לא כאלו "נוראיות" ו"רשעיות" כמו שאתה מנסה לצייר אותן Emo13.gif- אלו פשוט אנשים שנושמים וחיים "מרוצים" כל הזמן ועושים זאת, חלקם הגדול לפחות, כבר 5-10 ואף 20 שנים - ואני מתכוון לכל העמותות מתחום הספורט שיוצגו היום בישיבה: אנדורו, מוטוקרוס, סופרמוטו, טרקטרונים, קארטינג, אופנועי כביש וקטנועים (וזאת לצד נהגי הראלי).

 

עמדת מועדון האופנועים בנושא ידועה וברורה וכלל לא "מתנגשת" באינטרס של העמותות שהוזכרו לעיל (למרות שניתן להבין כאילו כך הדבר, מהודעתך). ההבדל הוא בגישה - אתה מנסה ליצור מצב כאילו יש "הם" מול "אנחנו" (מתחרים מול רוכבי הכביש הציבורי) ואילו העמותות מנסות להגיע למצב אחד ברור: להעביר את החוק.

 

בניגוד למועדון שמחזיק ב-15 (או 20) שנים בהם הוא קיים מספר מטרות שונות ומגוונות (כולל אגב, קידום הספורט המוטורי), כאן מדובר על עמותות שכל מהותם נעה סביב מיסוד החוק הנ"ל - פלא שהן להוטות להעביר אותו (בסייגים הנדרשים) מבלי לעשות זעזועים רועשים מדי שיגרמו לעיכובים נוספים?

 

 

 

בקיצור, כפי שבוודאי כבר הבנתם מההודעה הזו וכדי לסכם: המצב נראה טוב, לכולם - מתחרים וגם רוכבים מן המניין. השינויים המדוברים לגבי אופנועים (אלו שיאפשרו להגיע עם R750 ברכיבה למסלול, ולקיים בו Track Day ואף להתחרות) לא נתקלו בהתנגדות וכך גם לא שאר השינויים המינמליים שההעלו גורמים אלו או אחרים בנוגע לנוסח הנוכחי.

נראה שאנחנו בדרך הנכונה לקראת מיסוד התחום. Emo13.gif

 

תכינו את השמפניות, והזמינו מקום טוב למזרקה בכיכר רבין.. Emo13.gif

 

 

 

 

כתובות אינטרנט נילוות:

חוק הספורט המוטורי: אווירה חיובית והתקדמות

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

×
×
  • תוכן חדש...