Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי סתימה בכיור במטבח.

ניסיתי פומפה, שיפר בקטנה.

פירקתי את כל החלקים הנראים מתחת לכיור וניקיתי אותם (היתה לא מעט ג׳יפה בסיפון), שיפר עוד קצת.

אבל עדיין המים לא יורדים חלק (יש בועות שעולות מהצנרת).

האם לעבור לחומר לפתיחת סתימות?

קראתי שהם מזיקים לצנרת, השאלה אם זה קורה גם בשימוש לפי ההוראות.

תודה מראש.

שימוש אחת ל-, לא יגרום לנזק. החומר מתוכנן לא לפגוע בצנרת.

כמו שאמרו פה, הבעייה יכולה להיות רק בגומיות. וגם זה, סוג של אולי (כמו שאמרתי, החומר הזה מהונדס על מנת שלא לפגוע במה שלא צריך).

השתמשתי בעצמי לפני כשבועיים בחומר של יעקובי בסתימה באמבטייה (המים לא ירדו מספיק מהר). תוצאה מעולה.

רק להקפיד קצת יותר על לא לייצר סתימה חדשה, וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עדכון ושאלה בעקבותיו.

ועכשיו לשאלה: האם מדובר בשימוש לא נכון? כן

יש מסנן בכיור זה בדיוק הבעיה

ולא אמורים לרדת שירי מזון וגם המים שאמור לשטוף הצינור מכל השומנים לא יורד בלחץ וממילא נדבק שכבה של שומן, עובר הלילה ללא שימוש ומתייבש וכך עוד שכבה וכו' עד שמגיע לגושים לבנים.

איך ניתן להמנע מכך בעתיד? לזרוק המסננת לפח, ומתי שעושים הכלים, הלכלוך הגדול מוציאים קודם עם היד, והשאר ירד עם זרימת המים עד לצינור הראשי ומשם כבר ימשיך ביחד עם לכלוך מהשירותים.

כל זה נאמר בתנאי שיש במטבח זרם תקין, ואם לא אז ממילא אין מי שישטוף הצינור אז כבר עדיף שיהיה מסנן.

תודה לעוזרים.

כתבתי מניסיון, וגם מובן.
פורסם
כתבתי מניסיון, וגם מובן.

מעניין מה שאתה אומר לגבי מסננת הכיור.

השאריות לא יסתמו את הכוס (kos) ויעשו סתימה מהר יותר (אך קלה יותר לניקוי)?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הצנרת מפלסטיק, סודה קאוסטית עושה עבודה פשוט מעולה (ממיסה שעריות שומן, שיער וכד').

במקומות בהם הצנרת נסתמת אחת לחצי שנה או שנה בעקבות הצטברות שיער, שופכים כמות נדיבה של גרגרי סודה קאוסטית ולאחר מכן מים חמים מאוד - וזה פשוט מנקה את הצנרת מעולה ועבור אנשים שלא מתעסקים עם סיפונים וכאלה - זה פנטסטי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...