Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

חמי וחמתי החליטו לרכוש רכב שלישי במשפחה והיום הגיעו להתייעץ איתי בנוגע לשברולט ספארק החדשה.

אני אישית, לא חסיד של שברולט ואפילו מתנגד לרכישה בעקבות אמינות רעועה אך בעיקר שווי שוק שצונח לאחר שנים מעטות.

יש לציין כי הרכב הולך להירכש במסגרת 0 ק"מ .

וכאן אתם נכנסים, הם מאוד רוצים לרכוש את הספארק החדשה ואני מאידך, מאוד מתנגד .

האומנם המנוע 1.4 בשילוב הגיר הרציף מנעים את הנסיעה ומשפר את צריכת הדלק, אך אני אישית מאוד התחברתי ל i10 ומיד לאחריה הפיקנטו .

אשמח לשמוע את חוות דעתכם לכאן ולכאן, מה עדיף ? שבורלט ספארק החדשה, קיה פיקנטו או יונדאי i10 ?

תודה לעונים

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

פיקנטו עדיפה מבחינת איכות חומרים ,אבזור בטיחותי (יש בלימה אוטונומית לעומת כלום באחרות) ואחריות ארוכה.

ספארק עדיפה מבחינת ביצועים וחסכון בדלק (לא בדקתי בעצמי אבל ברוב המבחנים ההשוואתיים שנעשו בין השלישיה הנל הספארק יצאה עם ידה על העליונה בתחום הזה

ספארק תהיה עדיפה יותר בשיוט בינעירוני לעומת הקיה והיונדאי בזכות הגיר.

.I10 עדיפה מבחינת נוחות על הפיקנטו שמעט נוקשה ביחס אליה

גם הפיקנטו וגם הI10 מרווחות יותר מספארק.

יש לך את המבחן ההשוואתי הנל שנעשה בפורום.

פורסם

אני חולק על איכות חומרים עדיפה בפיקנטו שכן הפלסטיק שם נוקשה כמו בשאר רכבי המיני.

הספארק מעולה, חזקה ביחס למיני ובכלל לא מתרגשת בעליות, נוחות הנסיעה טובה ולדעתי גם הבידוד.

הפיקנטו נוקשה יותר ובעיר מרגישים זאת, מנגד האחריות ארוכה, שם מצוין והסלון ניראה מרשים מאוד, לדעתי המושבים פחות נוחים אל זה עניין אישי.

היונדאי גם נוחה מהפיקנטו, הסלון נעים בזכות שילוב שני צבעים תא מטען בפיקנטו וביונדאי גדולים מאשר בשברולט אבל כמו הפיקנטו גם ליונדאי תיבה בת 4 הילוכים שמסרסת את המנוע ופוגמת בצריכת הדלק.

הספארק נמצאת מאז שהגיעה במקום השלישי במכירות, לכן אני חושב שהתדמית של דייהו מתחילה לפוג ומי שבאמת בודק מגלה אחלה רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

אני בעבר עשיתי נסיעת מבחן על שלושתן, והרבה יותר התרשמתי מה"איכות" של פיקנטו להבדיל I10 וספארק.

אני מסדר אותם כך:

קיא פיקנטו (שהיא הכי נמכרת בישראל)..

שברולט ספארק (שיש לה יתרונות שכתבת בשאלה ובכלל היא תמורה טובה למחיר)

I10 - לא התלהבתי בכלל

חשוב לציין שכל אחד הוא שונה ויכול להיות שאתה תיסע עליהן ותרגיש בדיוק הפוך.

אני מאמין בחכמת ההמונים בכל מה שקשור לרכב שעל הכביש מספר שנים ועדיין נמכר בכומויות, זה כבר לא שיווק ו"הד" אלא מדובר בכלי טוב שמוכיח את עצמו ולכן עדיין שומר על שוק חזק (דוגמא נוספת לרכב כזה הוא טויוטה קורולה).

בכל אופן שיהיה בצלחה בכל מה שתבחרו :)

מכנאות רכב, לא רק מקצוע - זו דרך חיים 8)

האתר שלי: מוטורס סנטר

פורסם

הספארק זול יותר בכ-6 אלף בממוצע ביחס לקוראניות , ויאבד יותר שווי ערך , זה ההבדל העיקרי .

בנוגע לאמינות , מלבד השם שברולט לא זכור לי על בעיות אמינות כלשהם ברכב הנ"ל.

לדעתי עדיף שיבצעו נסיעת מבחן , ויחליטו איזה רכב הם מעדיפים.

פורסם

מה זה משנה למה אתה התחברת אם הם הולכים לנהוג על הרכב? באותה מידה יכולתי להגיד גם אני שהפיקנטו עדיפה ומציעה גם אחריות של 7 שנים.. שיקחו את שלושתן לנסיעת מבחן וילכו מה מי שתרגיש להן הכי טוב.

• תוכן חדש...