Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים יקרים !

הרצתי חיפוש בנושא בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלתי . אני כרגע עומד לפני קניית רכב שנמצא כ3 שנים אצל הבעלים (מפגישה עם הבן אדם ניראה מאוד אמין ואחלה) , מתברר שהרכב ממושכן לבנק הפועלים - ונשאר סכום של 46 אלף ש"ח .

מחיר הרכב שאני מעוניין לרכוש הוא 72 אלף , מישהו יכול להעיר את הנושא? כמה זמן לוקח לסגור משכון שכזה? אני הצעתי לו אחרי הבדיקה לשלם 46 אש"ח במזומן , לעשות העברת בעלות - ואת שאר הכסף אתן לו בצ'ק בנקאי .

מה אתם אומרים האם זה צעד נכון וחכם?

האם כאשר הבנק משחרר את המשכון מהרכב אפשר לעשות העברת בעלות ישר?

תודה !

פורסם (נערך)

אין בעיה להעביר בעלות על רכב ממושכן . משועבד אי אפשר. אני מניח שהתבלבלת במושגים והרכב משועבד.

תשלום לבעל הרכב, לפני סגירת החובות שלו מול הבנק, זה סיכון במידה מסויימת.

אם אין אפשרות אחרת ואתה מוכן לקחת את הסיכון, תחתמו על חוזה מכר ( עם סכומים, תאריכים, התחייבויות ). ברגע שהבנק מוריד שיעבוד, ניתן להעביר בעלות. במקביל צריך לבטל משכון ברשם המשכונות ( תפקידו של הבנק ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הסרת שיעבוד במשרד התחבורה לוקחת כמה דקות . הוא היחיד שיחסום העברת בעלות .

הסרת משכון מרשם המשכונות לוקחת 3 שבועות. הכל אצלהם ידני . דרך דואר ופקס .

אלא אם תקח את המכתב מהבנק ותגיע לפקיד האיזורי. זה יקח לך עם התורים כ 2-3 שעות. כמו בשנות החמישים

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שוב, אם כבר אין שיעבוד , אין גם מניעה להעביר בעלות, כאשר הרכב עדיין ממושכן. צריך רק לא לזנוח את עניין המשכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אשמח להסבר מה ההבדל בין משכון לשיעבוד , עכשיו בדקתי באתר של רשם המשכונות ולא מוזכרת המילה שיעבוד . אלא רק "הנכסים הממושכנים" ולאיזה בנק זה ממושכן .

תודה .

פורסם

הבדלים משפטיים, מבחינתך ההבדל הוא שהשעבוד מופיע ברשיון ומונע העברת בעלות, והמשכון לא.

פעם אחת בחיים ביצעתי הסרת משכון - זה היה מדירה שהשלמתי את פרעון המשכנתא עליה - זה נעשה במשרד המשפטים בבנין הטיל בחיפה, ההמתנה לא היתה ארוכה וההליך עצמו ארך משהו כמו 3 דקות, תוך שהפקידה מרכלת עם חברותיה ולוגמת קפה. אחר כך ניגשתי ללשכת מרשם המקרקעין להסרת הערת האזהרה בטאבו לטובת הבנק, זה היה סיפור אחר (המתנה של כמה שעות ותהליך של חצי שעה - שעה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...