Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום לאחר התייעצות עם בחור שעושה דייטלינג המליצו לי למרוח ווקס בבית עם מטלית מיקרופייבר טובה, שאלתי אם אחת מאופיס דיפו זה טוב הוא אמר לא מומלץ ,לכן מחפש ייעוץ לגבי מטלית טובה שלא תשרוט לי את הצבע . תודה מראש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברי הפורום לאחר התייעצות עם בחור שעושה דייטלינג המליצו לי למרוח ווקס בבית עם מטלית מיקרופייבר טובה, שאלתי אם אחת מאופיס דיפו זה טוב הוא אמר לא מומלץ ,לכן מחפש ייעוץ לגבי מטלית טובה שלא תשרוט לי את הצבע . תודה מראשקשה לדעת באינטרנט מה איכות המגבת שאתה רואה ועוד יותר קשה לדעת אם שווה את הכסף. כנס לאתר אוטוסטור ותקבל מושג על מחירים ואיכות. יש גם דיונים באתר קארספורום.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אני דווקא ממליץ למרוח עם פד מיקרופייבר / ספוג (לא כזה משנה) במקום מטלית. הרבה יותר נוח לטעמי.

אין כל כך חשיבות למהיכן אתה קונה אותן, תקנה אפילו מאיביי.

פורסם

עדיף עם פד, יש לך באוטוסטור לא מעט מבחר ומוכר איכותי (משה) שיודע להמליץ בדיוק מה שצריך ובתקציב.

מטלית אתה צריך כדי לנגב את שאריות הווקס, גם שם עדיפות למטלית איכותית ולא מה שיש באופיס דיפו, הן לא מספיק צפופות כדי "למשוך" את כל החומר ומשאירות סימני ניגוב מכוערים על כל הפח

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

כמובן שצריך קודם לשטוף את הרכב היטב, לבצע פלסטלינה אם לא ביצעת אף פעם, ולאחר השטיפה הנוספת מורחים את הווקס בתנועות מעגליות ולאורך + לרוחב כדי "למלא" את הפח, נותנים לווקס בין 5-10 דק על הפח (לא בשמש!) לפי מזג האוויר (חם ופח חם = להשאיר פחות זמן), ואז מנגבים עם המטלית.

נ.ב ואני מתכוון נ.ב חשוב מאוד, הפוסו הוא לא ווקס למתחילים, לשים שכבה מאוד דקה עד כדי בלתי נראית על הפח (לא להגיע למצב שיש לבן במריחה!), ברגע שהוא מתייבש לאחר 5 דק' לנגב אותו, עדיף לעשות פאנל פאנל

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אם כבר הזכרת סוג ווקס איזה כדאי לקנות באמת? הרכב שלי הוא מאזדה 6 2009 בצבע סגול חציל מטאלי . וגם עשיתי פלסטלינה לפני כ4 חודשים לכן אמרו לי במכון דייטלינג לעבור לווקס

פורסם

פלסטלינה נועדה להסיר את הלכלוך הטבוע בצבע, זה שלא ניתן לראות אך ניתן להרגיש כצעד מקדים לקראת תיקון הצבע והגנה עליו.

אין לעשות פלסטלינה אלא אם צריך, שכן כל יישום עלול לפגוע בצבע, בטח עם ידיים לא מקצועיות. בנוסף לכך, לאחר הפלסטלינה יש לעבור מיד לתיקון הצבע או הגנה. חבל שלא עשית ככה...מיותר לגמרי מה שביצעת לפני ארבעה חודשים.

לכן לא ברור לי העניין של "לעבור לווקס"..

לשאלתך לגבי סוג הווקס, יש היצע רחב ואיכותי מאוד של ווקסים ואוטמים (ההבדל ביניהם הוא משך הזמן שיחזיקו, לטובת האוטם פי 2-3).

ממליץ לך, כיוון גם שמשתמע ממה שאתה אומר שאתה לא בעל ניסיון רב, לעבוד עם חומר שנוח לעבודה, כמו chemical guys jet seal.

פורסם

בטעות כתבתי על שימוש בווקס מסוג FUSSO עכב שרשור דומה אחר :) אבל זה תקף כמעט לכל ווקס לא לשימוש על פח חם ושכבה דקה מאוד של שימוש.

מבחר הווקסים די עצום, כמו ששאימפרזה אמר לפעמים עדיף לוותר על ווקס ולעבוד עם חומר קל לעבודה כגון ההמלצה שלו.

בנוסף פלסטלינה במדינה שלנו עדיף לעשות כל חצי שנה, המון מזהמים וחול כבד באוויר במיוחד בעונות המעבר ומה שהיה בחודש האחרון עם הגשמים והמזג אוויר.

Opel Adam S 2017

פורסם
https://www.ebay.com/itm/New-12x-Car-Waxing-Polishing-Foam-Sponges-Wax-Applicator-Cleaning-Detailing-Pads/112234627835?epid=591668261&hash=item1a21b482fb:g:fFcAAOSwlv9ab~Ukמה פדים מאוטוסטור? להזמין באיביי 10 ב5 ש"ח כבר לא טוב? גם ככה חד פעמי ועדיף שיהיו כמה כי אם נופל על הרצפה עדיף לא להמשיך להשתמש

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
https://www.ebay.com/itm/New-12x-Car-Waxing-Polishing-Foam-Sponges-Wax-Applicator-Cleaning-Detailing-Pads/112234627835?epid=591668261&hash=item1a21b482fb:g:fFcAAOSwlv9ab~Ukמה פדים מאוטוסטור? להזמין באיביי 10 ב5 ש"ח כבר לא טוב? גם ככה חד פעמי ועדיף שיהיו כמה כי אם נופל על הרצפה עדיף לא להמשיך להשתמש

השתמשת בזה כבר??...

פורסם

פדים מאיביי זה תמיד טוב, הבעיה זה שעד שיגיע הוא כבר ישטוף את הרכב 6 פעמים.

ושחר - כן הם טובים לעבודה חד פעמית לרוב אבל עולים גרושים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...