Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתיים יש לי את הבוקסה בארגז הבוקסות.

אחלה בוקסה לחלק מהשימושים (אם זה לא מקום צפוף והבורג לא סגור חזק נורא).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמו כל כלי, אם אתה מכיר ומבין את מגבלות הכלי, הוא יעשה עבודה.

במקרה הזה המגבלה העיקרית היא המומנט שאתה יכול להפעיל על הכלי הזה מבלי שדברים יחליקו\ישחקו\ישברו.

אם מדובר בעבודה עם ברגים שדורשים מומנטים נמוכים, הכלי יעשה עבודה.

למומנטים בינוניים ומעלה לא הייתי מסתכן בשחיקת ראש הבורג

יום טוב גם לך

פורסם

מעולם לא קניתי אחת, כי אני תמיד אעדיף להשתמש בבוקסא הייעודית, בגודל המתאים, למטלה.

עם זאת, לחלוטין לא יזיק שתהיה אחת זרוקה בארגז כלים- יכול להיות מאד יעיל לפעמים.

שים לב שלזולות יש נטייה להתפרק, לפי ביקורות שנתקלתי בהן ביוטיוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היתה לי אחת איכותית, שהיתה מצויינת עד שאבדה.

ללא ספק, אינה תחליף קבוע לבוקסות בגדלים שבשימוש סדיר, אבל בהחלט מועילה כשצריך אותה.

חבל על דאבדין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מהיכן בארץ? :wink:

מאילת :wink:

עכשיו ברצינות, זה לא נח לשימוש כי זה גדול ולא נכנס בהרבה מקומות. בנוסף, זה בד"כ לא נתפס סימטרי על הבורג ואז בסיבוב עם הראצט זה כל הזמן מזגזג. וכמובן אני מפחד לסגור עם זה חזק. שהשתמשתי בזה, זה היה לא לראש רגיל, לא זוכר בדיוק מה זה היה. בקיצור, לא תחליף לבוקסה.

• תוכן חדש...