Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפשת רכב בסביבות ה20000 ש"ח שיסע כמו שצריך כל שבוע אילת- מצפה

ההתלבטות שלי נכון לעכשיו היא בין סיאט איביזה שנת 95/96 או פיאט פונטו שנת 95 דגם s75

על כל מקרה מה שאני מחפשת זה רכב קטן שיהיה בו מזגן, ה"כ ושיסחוב בעליות בדרך למצפה

תודה מראש על העזרה :)

מורן.

פורסם

מבין שני הרכבים אני הייתי בוחר בסיאט ולא בפיאט מכיוון שלרוב הפיאטים יש בעיית התחממות

בדיקה יומית של מפלס המים. בכל מקרה הפיאט גניב יותר וקשה למצוא אחת עם קילומטראז סביר.

פורסם

אני לא ממליץ לך ללכת על הפונטו מפני שהיא לא התגלמות האמינות, ויש ב-20 מכוניות הרבה יותר טובות ואמינות, כמו פיאסטה ופיזו 205 שלא יביישו אותך בעליות הללו!

ואני גם מחזק את דבריו של קודמי שיש לאוטו בעיות התחממות ולכן לא כדאי את האוטו לעליות.

גם הסיאט איביזה זה אוטו טוב, ועדיף בהרבה מפיאט פונטו!

יונתן

פורסם

דוב קטן ומקלרן F1 ,

אתם יכולים בבקשה להסביר לי למה לכל הפיאט פונטואים בעולם יש בעיות התחממות?

ועל מה בדיוק אתם מבססים את הקביעה הזאת?

{אל תטרחו להגיב , אני ממש לא מעוניין בחידושים שלכם}.

ולפותחת השרשור

לא הייתי פוסל את הפונטו כל כך מהר , מנסיון אישי על כמה וכמה פונטואים , רכב שמור מטופל ובמצב טוב לא יאכזב אותך..

GOT סחוג?

פורסם

כמו שאמר קודמי, לא הייתי פוסל את הפונטו, ובהחלט הייתי מוסיף לרשימה את הפיאסטה.

שתי המכוניות מצויות בשפע בשוק גם במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון (בעיקר עם עבר בציי רכב) ותוכלי להשיג גם דגם חדש יותר מ-95 בתקציב שיש לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע אם הפרמטר הבא תופס אצלך, אולי יש לך מכר בעל מוסך או משהו בנוסח אז זה לא מציק לך, אבל:

עלות הטיפולים, וזה הולך ככה:

פיאט - הכי זולים.

סיאט - יקר מאוד, גרמניה...

סובארו - סביר.

עכשיו, יש להסתכל ככה: פיאט עלולה להתקלקל יותר מאשר סובארו וסיאט.

אני אישית, הייתי לוקח סובארו, למרות שעד כמה שידוע לי, אי אפשר לקנות אחת משנת 96 בסכומים שלך...

למה הייתי לוקח סובארו ?

כי זה אוטו שקונים, עושים לו טיפול ראשוני טוב, ונוסעים בראש שקט, בין טיפול לטיפול, אז ילך לך קצת יותר דלק, אבל יש לך אוטו יותר מרווח, עם יותר כוח (קצת משפיע, הרכב אמור לנסוע בעליות לפי מה שהבנתי).

אז, העלות של דלק וכיוב', מתקזזת בסה"כ עם אמינות, ומחיר החלפים והטיפולים...

חוצמזה, שאני לא חושב שרכב בוחרים לפי מזגן וה"כ, את צריכה לשבת בכל אחד מהרכבים, ולראות מה נוח לך יותר, איזה רכב יותר מצא חן בעיניך מבחינת ביצועים, וכו' וכו'...

אני למשל ? חושב שבפונטו יש מושבים מעץ כמו האוטובוסים הישנים של דן, ויש כאלו שיגידו שאני מפגר, אז הבנת את הכוונה ? כ"א והסגנון שלו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רק חשוב לציין של205 אין הגה כוח (והיא ציינה את זה כאחד הפרמטרים החשובים לה).

אפילו שהרבה אומרים שבגלל שזה אוטו קל וקטן- אין צורך בהגה כוח, בתור בחורה עם 205 אני מסתדרת איתו לא רע, אבל מקללת אותו בחניות התל-אביביות. ואני עדיין נהנית יותר עם המאזדה 323 של אמא (אבל זה לא נכנס בתקציב של 20K :) )

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם לא אכפת לך מיופי יותר מידי ומפוזה אז זאת ממש יוצרה בשבילך:

סקודה פליסיה שנת 97-98 נכנסת לך ממש טוב לתקציב!

אני מדבר על גירסת ה1.6 ליטר.

שנתון הכי טרי ומכלולי פולקסווגן אמורים לתת לך אמינות יחסית גבוהה!

תחשבי על זה.

8168951.jpg

7662077.jpg

שיהיה לך בהצלחה.

Boris.K

• תוכן חדש...